Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 14 december 2022

Voor kinderen die al zo veel hebben | Bijzonder voor kids

Soms hebben we artikelen in de winkel waar meer over te vertellen is. Wat is het dan fijn om een blog te hebben. Hieronder lees je over drie bijzondere producten voor kinderen (en hun ouders): stickers die ouder en kind samenbrengen, boeken met posters die hun fantasie prikkelen en de kracht van eenvoud van houten beestenblokken.

kom dichter bij elkaar

Mooie fantasievolle stickers van dieren voor op de muur, zou je denken bij de items van Sticky Tales. Maar de naam zegt het al: niet alleen sticky, ook tales, want bij de stickers krijg je een heleboel verhalen. Via de mail krijg je dagelijks een verhaal over het figuur op de afbeelding. Over ijsvogeltje Bella bijvoorbeeld dat ze haar eten niet lust, over kikker Kenny die op zwemles moet of over hertje Pien die naar de dokter moet.

Sticky Tales

De verhalen zijn eenvoudig vanaf je mobiel voor te lezen en zijn bedoeld om te praten over wat het dier meemaakt en zo ook over wat je kind meegemaakt heeft die dag. Lees ze voor voor het slapen gaan. Maar ook onderweg kan een mooi verhaal van pas komen als afleiding als je kind lang stil moet zitten bijvoorbeeld.

De stickers zijn dus niet alleen prachtig op de muur maar het mooie is dat ze momenten van rust geven en jullie dichter bij elkaar brengen. Wie wil dat nou niet.

laat je fantasie los

Samen verhalen delen en fantaseren doe je met Storywalls. En heb jij geen tijd en kan je kind nog niet lezen dan kan het gewoon zelf verder gaan, want bij ieder boek zit een grote mooie poster voor aan de muur met alle figuren die je kind uit het boek heeft leren kennen.

Stroywalls

In het bos zoekboek bijvoorbeeld leren jullie de vrienden Huppeldepup, Scottie, Foeksie, Rikkietik en Egeltje Prik kennen. Samen beleven ze allerlei avonturen en in het boek vind je naast de verhalen ook puzzels, spelletjes en vragen. En met de poster aan de muur komt alles nog meer tot leven.

Er is een zoekboek met poster over bosdieren, er is er één over zeedieren en één over dino's. Wie houdt daar nou niet van.

en spelen maar

Over de houten dieren en dino's van Makii schreven we al eerder een blog. Dat ze gemaakt worden van hout van Staatsbosbeheer door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en dat je ze mag terugsturen als je ermee bent uitgespeeld. Maar dat ben je nog lang niet want de houten dino's en andere dieren passen perfect bij de stickers en boeken met avontuurlijke dieren.

Makii parade

Wil je trouwens voorbeelden van verhalen van Sticky Tales lezen? Kijk dan bij onze producten in de webshop. Waar mogelijk geven we een link naar een verhaal.

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »