Hoge Ramen - producten met een verhaal

Charles Viancin | Deksels, die zijn handig

Charles Viancin | Deksels, die zijn handig "Mensen geloven het soms haast niet, maar de siliconen deksels van Charles Viancin zijn zó handig. Bij mij komen ze de vaatwasser bijna niet in. Ze zijn steeds in gebruik. En je hebt geen folie meer nodig." Kristianne kreeg eens één deksel en ze geeft ze nu zelf ook graag cadeau. Net als veel klanten die terugkomen voor meer deksels, voor zichzelf en om weg te geven. Waarvoor ze dan allemaal zo handig zijn? Dat lees je hier.

Brabantia 100 jaar | Vier het mee en win een Patrice voorraadbus

Brabantia 100 jaar | Vier het mee en win een Patrice voorraadbus Brabantia is jarig en dat vieren ze. Honderd jaar bestaat dit oerdegelijke en vooruitstrevende merk in huishoudelijke artikelen. Ons spreekt Brabantia aan om haar duurzaamheid en steun aan goede doelen, en natuurlijk om de producten. Wij vieren het jubileum daarom graag mee, met de verkoop van vier populaire producten in retrostijl Patrice én met een winactie. Wil jij een voorraadbus winnen? Lees dan gauw verder.

Fatboy | Essentie onder een vergrootglas

Fatboy | Essentie onder een vergrootglas Fatboy – dat is toch een zitzak? Nee hoor, veel meer dan dat. Het is een wereldberoemd Nederlands merk met lampen, meubels en accessoires, en de zitzak, voor binnen en buiten. Stoere en opvallende ontwerpen met namen met een knipoog. Altijd bedoeld om een lach op je gezicht te krijgen. En dat krijgen wij zeker.