Hoge Ramen - producten met een verhaal

Londji | Puzzels en spellen met een twist

Londji | Puzzels en spellen met een twist Eén van de meeste verrassende merken bij de Hoge Ramen is Londji. Zij brengt klassiek speelgoed op de markt, waar altijd een eigentijdse twist aan zit. Een puzzel met twee zijden bijvoorbeeld of memory met kaartjes in twee vormen, allemaal gemaakt met idealen.

Oli & Carol | Speelgoed om in te bijten

Oli & Carol | Speelgoed om in te bijten Groentjes en fruit voor de allerjongste spruit. Je kunt kinderen immers niet vroeg genoeg in aanraking brengen met gezond eten. Onze bijtspeeltjes (ook lekker speelgoed voor in bad trouwens) van het merk Oli & Carol spelen daar met humor en ernst op in.

Drinkflessen van 24Bottles - Ciao bella!

Drinkflessen van 24Bottles - Ciao bella! Wat kunnen wij doen, ja, jij ook, om plastic afval terug te dringen? Een herbruikbare drinkfles kopen natuurlijk. Dat bedachten ook Giovanni Randazzo en Matteo Melotti toen zij in 2013 met 24Bottles begonnen. Maar deze twee Italianen voerden het wel heel ver door. Hun drinkflessen geven een mooi beeld van de keuzes die je kunt maken. Wij zetten ze voor jou op een rij.

Duurzame mode | Maak nóg meer indruk met je outfit

Duurzame mode | Maak nóg meer indruk met je outfit Kleding geeft uiting aan wie jij bent. Vormen en materialen zien we, maar: waarvan is jouw kleding gemaakt en hoe? De mode-industrie trekt een wissel trekt op mens en milieu. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer kleding waarbij die schade beperkt blijft. Koop jij al duurzame kleding? Wij helpen je graag op weg zodat jij nóg meer indruk kunt maken.

Kakkerlakjes | Mooie boekjes voor in een envelop

Kakkerlakjes | Mooie boekjes voor in een envelop Een plaag die zich verspreid met de post. Lieve, grappige en mooie beestjes zijn het: de Kakkerlakjes van uitgeverij Loopvis. In plaats van een kaartje stuur je een boekje, van een bekende of onbekende schrijver en met illustraties van startend of gevestigd talent. Ze zijn er voor jong en oud en voor alle gelegenheden. Ook zomaar. Uitgeefster Marije Sietsma vertelt over het idee achter deze brievenbusbeestjes.