Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

De winkel

Hoge Ramen Deventer

In 1987 begonnen we als antiekwinkeltje. Daar is nu niets meer van terug te vinden. Wij zijn uitgegroeid tot een niet meer in één zin te omschrijven winkel! 

Waar?
In Deventer, in één van de vele zijstraten in het centrum. Vier historische panden, waarvan drie met elkaar verbonden in een spannende kruip door - sluip door constructie. Sinds februari 2012 zijn we uitgebreid en hebben we ook nummer 50 naast ons aan de panden mogen toevoegen. Meer vierkante meters, meer ruimte voor leuke spullen en kleding van onder ander King Louie, Zilch, Seasalt, Very Cherry, Froy & Dind en jassen van Ilse Jacobsen en Danefae.

Wat?
Alles wat we leuk vinden! Van kitch tot design, keuken, meubels, badkamer, kado, boeken, kleding, kinderspeelgoed, verrassende woonaccessoires, enzovoorts, enzovoorts.

Wie?
Een geweldig enthousiast team, verbonden met Deventer en met de Hoge Ramen. Leer ons alvast een beetje kennen op ons blog. Wij zijn: Kristianne, Claudia, Marjorie, Lizzy, Marian, Michelle, Susanne, Esther en Nathalie.

Inloggen bij je account

Heb je vragen?

Bel ons!

0570-611438

Social media

Socials

4,6Review LogoWij scoren een 4,6 op Google reviews

Hoge Ramen

Grote Overstraat 48
7411 JD
Deventer Bekijk op Google Maps

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »