Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Sparen voor korting


Bij Hoge Ramen kun je punten sparen voor korting, zowel in de winkel als in de webshop. Hoe dit werkt leggen we je graag uit met een lijstje vragen en antwoorden.

Waar spaar ik voor?

Voor iedere euro die jij bij ons in de winkel of online uitgeeft, krijg je één punt. Na verloop van tijd kun jij deze punten inzetten om korting te krijgen. Het gaat om een korting van 5 procent.

Hoe spaar ik voor korting?

Wij werken zonder plastic of kartonnen kaartje. Je spaart via een account in ons systeem. Bij een bestelling online kun je een webshopaccount aanmaken. Dan begin je automatisch te sparen, nadat jij jouw account hebt bevestigd. Aan de kassa in de winkel kunnen wij een klantaccount voor jou aanmaken. Wat wij hiervoor nodig hebben is jouw naam en een mailadres of mobiel nummer. Ook dit account heeft jouw online bevestiging nodig voordat je kunt gaan sparen.

Ben jij klant bij ons in de winkel en ook in onze webshop, dan is het belangrijk om op beide plekken hetzelfde mailadres te gebruiken, zodat al jouw punten bij elkaar komen te staan.

Hoe wissel ik mijn punten in?

Je kunt 20 of een meervoud van 20 punten inwisselen. Voor iedere twintig punten krijg jij 1 euro korting. Heb jij bijvoorbeeld 114 punten, dan kun jij 20, 40, 60, 80 of 100 punten inzetten voor korting. Geef dit aan bij het afrekenen aan de kassa in de winkel, of in de winkelwagen in het bestelproces in de webshop. Op onderstaande afbeelding zie je waar je punten staan: in het groene blok onder het kopje 'Beloningen'. Let op: de beloningen verschijnen alleen wanneer je ingelogd bent.

 

Hoe weet ik hoeveel punten ik heb gespaard?

Wanneer jij een account aanmaakt of door ons laat aanmaken, krijg je een bevestiging op jouw mailadres of mobiele nummer. Hierin staat een link naar jouw account waar jij jouw puntensaldo kunt zien. Ons advies is om deze bevestiging met de link goed te bewaren.

Bij het afrekenen bij ons aan de kassa kun je jouw saldo ook aan ons opvragen. En wanneer je een bestelling in de webshop doet en jij bent ingelogd, zie je jouw saldo staan onder 'Beloningen' in een grijze balk onderaan het scherm (zie het groene blok op de afbeelding hierboven).

Geldt de korting voor de winkel én de webshop?

Ja. Wij adviseren wel om voor de winkel en de webshop hetzelfde mailadres te gebruiken zodat al jouw punten bij elkaar komen. Zo kun jij jouw punten optimaal voor korting inwisselen, in de winkel en online. Heb je verschillende accounts, dan duurt het vaak langer voordat je weer een 20-tal punten hebt om in te wisselen.

Waarom geeft Hoge Ramen deze korting?

Ons spaarsysteem is begonnen na corona. Tijdens de lockdowns merkten we dat klanten ons misten net zoals wij hen misten. Als dank voor hun steun en harten onder de riem en ook omdat wij houden van klanten die al zo lang regelmatig bij ons in de winkel komen, wilden we iets terugdoen. Bovendien willen we ook met webshopklanten een band opbouwen en voor alle klanten willen we de winkel en de webshop meer met elkaar te verbinden.

Hoe maak ik een account aan?

Klik hier om een account aan te maken.

Meer info?

Heb je nog vragen over sparen voor korting? Neem gerust contact met ons op. Chat met ons of mail [email protected] of bel +31 570 611438. We helpen je graag.

 

Inloggen bij je account

Heb je vragen?

Bel ons!

0570-611438

Social media

Socials

4,6Review LogoWij scoren een 4,6 op Google reviews

Hoge Ramen

Grote Overstraat 48
7411 JD
Deventer Bekijk op Google Maps

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »