Hoge Ramen - producten met een verhaal

Deventer souvenirs | Van keukenschort tot iconisch silhouet

Deventer souvenirs | Van keukenschort tot iconisch silhouet Waar vind je typisch Deventer souvenirs? Je denkt: bij de VVV. Dat is zo, maar wist je dat wij bij de Hoge Ramen ook heel veel verschillende Deventer producten verkopen? Gewoon met een mooie foto van de Lebuïnuskerk of de Wilhelminabrug erop, maar ook hele bijzondere. We hebben net weer meerdere nieuwe, stijlvolle Deventer souvenirs binnen.

Kakkerlakjes | Mooie boekjes voor in een envelop

Kakkerlakjes | Mooie boekjes voor in een envelop Een plaag die zich verspreid met de post. Lieve, grappige en mooie beestjes zijn het: de Kakkerlakjes van uitgeverij Loopvis. In plaats van een kaartje stuur je een boekje, van een bekende of onbekende schrijver en met illustraties van startend of gevestigd talent. Ze zijn er voor jong en oud en voor alle gelegenheden. Ook zomaar. Uitgeefster Marije Sietsma vertelt over het idee achter deze brievenbusbeestjes.

Kletsen met Gezinnig | Goed voor nu, leuk voor later

Kletsen met Gezinnig | Goed voor nu, leuk voor later "Het gezinsleven kan zó hectisch zijn dat je vergeet ervan te genieten. Hoe kan dat anders? Met die vraag startte ik mijn bedrijf," vertelt Rianne van Essen die in 2008 uitgeverij Gezinnig opricht. Het begint met een magnetische weekplanner voor haar dochter die toen vijf was. Niet veel later komt ze in contact met schrijfster Michal Janssen, waarmee ze kletsboeken maakt. Doel van Gezinnig? "Het gezinsleven soepeler laten verlopen én alle gezinsleden met elkaar aangelijnd houden."