Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 11 december 2020

Horizontaal leven | Snurk beddengoed en kleding

Ben jij al een snurker? Wat dat is? Iemand die de kunst van het nietsdoen verstaat. Tenminste, als we Snurk mogen geloven, de makers van textiel voor 'horizontal living'. Met de ogen dicht of open, altijd relaxed want liefde en humor zijn twee belangrijke ingrediënten in de producten van het Amsterdamse merk. Dat plus duurzaamheid en eerlijkheid.

In 2007 begon het met een hoeslaken bedrukt met grijze stoeptegels en een dekbedhoes met een print van bruine kartonnen dozen, 'Le Clochard'. Een knipoog naar zwervers op straat, maar ook een manier om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor zwerfjongeren. Een mooi gebaar dat blijft voortduren, maar de makers hadden de smaak voor textielontwerp ook te pakken.

Snurk kleding met teckels James bij Hoge Ramen

Regelmatig wordt er nieuw beddengoed bedacht. Met grote breisteken of een goudvis in kraakhelder water - je ziet zijn schaduw op de bodem. Of kinderdekbedhoezen met een ridder, ballerina, voetballer of dino.

Ook horizontal wear - dat klinkt toch beter dan huispakken - is er ieder seizoen in nieuwe gedaanten. Met discoballen, panda's, flamingo's, caravans, zwanen of een woestijn van papier zagen we deze zomer. Voor de herfst winter komen er hoodies, jumpsuits, leggings en long sleeves vol met teckels, ninja's, koala's, astronauten of regenbogen van speelklei bijvoorbeeld.

romper met bretonse streep bij Hoge Ramen

Creatief brein achter Snurk is Peggy van Neer. "Strak, modern, design, met een knipoog," zo omschrijft ze haar stijl. "We brengen kindercliché's op een vernieuwende manier." Samen met medeoprichter Erik van Loo runt ze de studio in Amsterdam en houdt ze nauw contact met de textielproducent in Portugal, want Snurk kiest er bewust voor productie binnen Europa.

dekbed met planeten Knikkers bij Hoge Ramen

Duurzaamheid is een andere belangrijke pijler van Snurk. Alles producten worden van 100% biologische katoen gemaakt. Het beddengoed (met extra lange instopstrook) is dicht geweven, waardoor het zachter en soepeler is dan gemiddeld beddengoed én het gaat langer mee. Het heeft het Oeko-Tex keurmerk - het is vrij van giftige substanties en wordt waterbesparend gemaakt.

Snurk regenboog kleding bij Hoge Ramen

De zachte jersey van de kleding heeft het GOTS-certificaat. Dat is wereldwijd de meest toonaangevende textielverwerkingsnorm voor biologische vezels. Qua dikte zit het tussen T-shirtstof en sweaterstof in. Lekker om in te slapen, om in huis te dragen en ook om in te sporten. Aan jou de keus.

Snurk dekbed met eenhoorn bij Hoge Ramen

Wij bij de Hoge Ramen zijn al heel lang ervaren snurkers. Ook wij staan en liggen voor kwaliteit, humor en duurzaamheid. Bekijk hier de producten van Snurk

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »