Claudia: "Ons enthousiasme over mooie spullen delen we graag."

  • Geplaatst op
  • Door Tryntsje
  • Geplaatst in Mensenwerk
  • 0
Claudia: "Ons enthousiasme over mooie spullen delen we graag."

Wie regelmatig bij ons in de winkel in Deventer komt, kent onze gezichten. Maar ook voor de klanten van de webwinkel doen we graag een voorstelrondje. Dit keer is het de beurt aan Claudia, de 'wizkid' in onze winkel en drijvende kracht achter de webwinkel. Ook aan haar onze vijf vragen.

Waarom werk je bij de Hoge Ramen?

"Ik zocht werk. Na het faillissement van mijn vorige werkgever verloor ik mijn baan als bedrijfsleider. Ik verhuisde naar Apeldoorn maar vond Deventer een leuke winkelstad en ging hier winkels binnen om te vragen of ze werk hadden. Via via hoorde ik dat de Hoge Ramen iemand zocht. Wat een geluk.

 

Ik werk hier nu alweer zes jaar en heb het nog elke dag naar mijn zin. Ik houd van mooie spullen met een goed verhaal. Daarvan komen altijd weer nieuwe binnen. Maar ook het werk is interessant. Ik houd namelijk ook van vormgeving en automatisering. Ik heb cursussen gedaan en een nieuw kassasysteem en de webwinkel op poten gezet. Vooral de webshop vind ik ook erg leuk om in te richten en verder te ontwikkelen."

 

Claudia aan het werk bij Hoge Ramen

 

Waar vinden wij jou meestal in de winkel?

"Bij de kleding en het speelgoed. Daar voel ik me het meest thuis met mijn achtergrond in kinderkledingwinkels. En achter de computer. Op donderdag, vrijdag en zaterdag sta ik in de winkel. Dinsdags werk ik thuis en woensdag is mijn kantoordag. Achterin boven de winkel hebben we namelijk ook nog een klein kantoor. Dat is waar we aan de webwinkel werken."

 

Waar word je blij van in je werk?

"Van heel veel dingen. Nieuwe spullen vinden en als ik dan iets zie wat we nog niet kennen, maar wat een goede toevoeging op ons assortiment is. Kinderen die languit over de vloer liggen en mensen die zich op hun gemak voelen door de fijne sfeer in de winkel. En als de nieuwe kledingcollectie binnenkomt - dan wordt de winkel weer als nieuw."

 

Claudia: "Als de nieuwe kledingcollecties binnenkomen is de winkel weer als nieuw."

 

"Mijn favoriete merk is Djeco. Als de boeken met nieuwe producten komen, neem ik die mee naar huis en voel ik me net als vroeger wanneer in november de speelgoedcatalogi op de mat vielen. Ik vind het geweldig om in een speelgoedwinkel te werken. Wat ik trouwens ook nog een leuk nieuw merk vind, is Bold & Noble. Die hebben zulke mooie theedoeken, handbedrukt en honderd procent katoen."

 

Wat doe je graag als je niet werkt?

"Ha ha, mijn werk ís mijn hobby. Ik zit veel op Instagram en Facebook om inspiratie op te doen en leuke producten te ontdekken. Als ik in een andere stad ben, bezoek ik soortgelijke winkels als de Hoge Ramen om diezelfde reden. Daarnaast breng ik ook graag tijd met familie door. Ik ben pas moeder en geniet daar echt van. En we gaan graag op bezoek bij mijn ouders op hun boerderij in Duitsland. Het liefst met alle broers en zussen en aanhang. Dan ben ik ook echt even helemaal weg van de winkel."

 

 

 

Welke tip heb jij voor klanten van de Hoge Ramen?

"We hebben heel veel spullen in onze winkel. Dat kan overweldigend zijn. Soms zien mensen door de bomen het bos niet meer. Als klanten er niet uit komen, moeten ze ons vooral vragen. Wij kennen de winkel én de verhalen bij de producten. Lekker kijken is ook prima natuurlijk en de tafel bij de paskamers houden we als rustpunt. Maar vraag gerust om hulp. We brengen ons enthousiasme graag op anderen over."

 

Claudia is één van de medewerkers van de Hoge Ramen die jouw bestelling in de webshop voor je inpakt en verstuurt. Heb je vragen over ons assortiment of zoek je iets speciaals? Bel dan naar +31 570 611438 en je krijgt haar of één van de anderen in ons team aan de lijn. Mailen mag ook. Dat kan naar [email protected]. We helpen je graag.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.