Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Claudia, 8 juli 2022

Zijn we er al? | Reizen met kinderen

'Mama, zijn we er al?' Je bent de straat nog niet uit en de vraag wordt al gesteld. Kamperen in Frankrijk, zwemmen in een meer in Italië of wandelen in de bergen in Oostenrijk. Op vakantie gaan is heerlijk, maar de weg ernaartoe kan een uitdaging zijn. Want hoe houd je je kinderen bezig tijdens een lange autorit? En hoe zorg je ervoor dat ze zich niet vervelen in de trein of het vliegtuig?

In dit blog een verzameling van spelletjes en boeken die je makkelijk mee kunt nemen onderweg. Vermaak zonder gelijk de tablet met filmpjes tevoorschijn te hoeven halen. Dat maakt de reis een stuk gezelliger.

Timio audiospeler voor kinderen

Timio

De Timio audiospeler kan je gebruiken om woordjes te leren, verhalen en liedjes te luisteren en om een andere taal te leren. Klik een schijfje op de speler en er beginnen lichtjes te branden en geluid wordt afgespeeld. En het allerleukste? De schijfjes worden makkelijk gewisseld zonder hulp van papa en mama, je kind kan het dus echt 'zelluf doen'! Met de (apart verkrijgbare) koptelefoon kan je kind met de Timio spelen, maar blijven de oortjes beschermd tegen hard geluid. Standaard wordt de speler geleverd met 5 discs, maar er zijn verschillende uitbreidingssets beschikbaar. Meer weten? Kijk hier voor een overzicht van de producten. 

Raamstickers voor in de auto

raamstickers Makii

Welk kind houdt er nou niet van dino's, voertuigen of babydieren? Met de raamstickers van Makii plakken ze hun eigen verhaal op het raam in de auto. De illustraties van Makii zijn vrolijk en grappig. Zo is er een sticker van een zebra met regenboogstrepen, een giraf in een cabrio en een stegosaurus met een schommel aan zijn staart. Succes gegarandeerd! 

reisspelletjes Kikkerland

Kikkerland heeft nu ook een lijn met kinderspeelgoed, Kidoki genaamd. Onderdeel daarvan zijn deze 3 retro reisspelletjes in een handig blik. Het spelletje met de magnetische vormen is leuk voor onderweg. In het blik zitten magneten in verschillende vormen en kleuren en kaartjes met afbeeldingen om na te maken. De magneten plak je op de binnenkant van het blik. Het vlooienspel en memory zijn je redding op een regenachtige dag, of als je lang moet wachten op het vliegveld bijvoorbeeld. 

Magneetboek Dieren

Magnetibook Janod

Al jarenlang één van de best verkochte producten in onze winkel zijn de magneetboeken van Janod. Een lekker compact spel, met veel mogelijkheden. Je hoeft alleen maar het 'boek' open te klappen en je kunt aan de slag. Aan de binnenkant van het deksel zit een magnetisch bord met een illustratie, hier kan je de figuurtjes op plakken. Maak je de taferelen of figuren van de bijgesloten kaartjes na? Of vertel jij je eigen verhaal? Het boek met de dieren staat met stip op nummer één, maar ook de dino's en sprookjes zijn geliefd. Nieuw is het boek met het Nederlandse alfabet

Reisbingo

doeboeken van Usborne

Verslond jij als kind ook altijd een doeboek in de zomervakantie? Van Usborne hebben wij hebben boeken vol spelletjes, doolhoven en stickers. Met vrolijke illustraties en leuke weetjes, voor kinderen van verschillende leeftijden.  

Clavis geluidenboeken

geluidenboekje voor de kleintjes

Op reis met een dreumes of peuter? De geluidenboekjes van Clavis zijn je redding! Op iedere bladzijde vind je een vrolijke illustratie van dieren of muziekinstrumenten. De knopjes zijn ook door kleine handjes goed in te drukken, zodat je zelf niet telkens achterstevoren in de auto hoeft te zitten. En niet geheel onbelangrijk: de geluidjes zijn prettig om aan te horen, ook voor ouders! Kies je de boerderijdieren, dansmuziekjes of (om alvast in de stemming te komen) wereldmuziek?

Goede reis en fijne vakantie!

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »