December | Maand van kadootjes én van post

December | Maand van kadootjes én van post

Voor jong en oud, vrouw en man, in Nederland en daarbuiten hebben we een grote verzameling kadootjes bij elkaar gezet die je per brievenbuspost kunt versturen. Ter inspiratie. Voor als je niet langs kunt gaan en iemand toch een kadootje wilt geven.

Er zit echt van alles bij.

 

Een bijzonder sokkenpaar speciaal voor de feestdagen bijvoorbeeld. Van Many Mornings, een Pools merk dat werkt vanuit de textieltraditie in de streek waar het gevestigd is en een deel van haar omzet afdraagt aan goede doelen.

 

Een nieuw merk is Unemployed Philosophers Guild - voor goed doordachte kadootjes. Met plantaardige zeepjes met grappige wikkels bijvoorbeeld die door de brievenbus passen, om het nieuwe jaar met een 'schone lei' te beginnen.

 

Kunstkado's hebben we ook: wat dacht je van de vaas covers van Pepe Heykoop of van de opvouwbare kunstwerken van Plop Art. Voordat je het weet stuur je iemand zomaar een Rembrandt voor in huis.

 

kunst via de post bij de Hoge Ramen 

 

Gekke tandenborstels van blote figuurtjes, maar ook duurzaam, van bamboe en niet van plastic. Kikkerland, het merk dat ze op de markt brengt, heeft altijd en nog veel meer van die gekke maar vaak ook praktische dingen.

Stuur een boekje in plaats van een kaartje - dat zegt net wat meer. Of een knutselpakketje dat op zijn beurt, wanneer het af is, weer aan iemand anders verstuurd kan worden. Boeken en speelgoed hebben we natuurlijk ook, en tassen en woondecoratie en kadootjes voor in de keuken of op tafel.

 

 

Kijk maar eens goed rond op onze speciale pagina's met brievenbuskadootjes. En let op: van ieder merk staan er telkens maar een paar producten tussen. Wil je meer zien? Kijk dan op de pagina van het merk of bel of mail ons wanneer je iets speciaals zoekt. We helpen je graag.

 

Oh, en vergeet de Deventer kerstballen niet.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.