Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 5 februari 2024

Repareren is beter dan vervangen | Secrid

Help mijn pasjeshouder is stuk – wat nu? Niet weggooien, maar repareren vinden ze bij Secrid en dat onderschrijven wij van harte. Sinds januari 2024 zijn wij daarom een Care & repair servicepunt van dit mooie Nederlandse merk met duurzame wallets, card protectors en accessoires.

Vallen je pasjes uit de kaarthouder?
Dat kan gebeuren als het vilt bovenin door het vele gebruik versleten raakt. Die slijtage kun je niet voorkomen, maar gelukkig kun je het probleem wel verhelpen door het vilt bij ons te laten vervangen. Wij kunnen dit in een paar minuten voor je doen en dan zitten je pasjes weer veilig opgeborgen.

Zitten pasjes in je kaarthouder vast of zit het knopje van het mechanisme los?
Dat heeft te maken met het veiligheidsmechanisme dat sinds 2016 is ingebouwd. Dit is bedoeld om je kaarten uit de cardprotector te kunnen halen als ze vast zitten. Als je de uitwerpknop met te veel kracht bedient, kan dit in werking treden. Het uitwerpsysteem splitst dan in tweeën waarna enkele passen eruit kunnen. Ook raakt het knopje dan los. Om dit veiligheidsmechanisme te deactiveren druk je de knop stevig terug. Als het goed is, hoor je een klik en doet het uitwerpsysteem het weer als vanouds. Lukt dit niet, kom dan langs. Wij helpen je graag.

Werkt de kaarthouder niet goed meer?
Dat kan natuurlijk na verloop van tijd en veelvuldig gebruik. Kom in dat geval bij ons langs, dan vervangen wij het binnenwerk voor je. Binnen 1 minuut is dat klaar en is je kaarthouder weer als nieuw.

Op de website van Secrid lees je meer over problemen en garantie. Is er iets anders aan de hand? Binnen de garantieperiode wordt je wallet gratis gerepareerd. Heb je een probleem met je wallet waarmee wij jou niet kunnen helpen. Dan helpt de klantenservice bij Secrid je graag verder.

Wil je meer weten over Secrid?

Op onze merkenpagina lees je meer over Secrid. En lees ook ons blog over de verschillen tussen de miniwallet en slimwallet. Secrid behoort tot onze vaste collectie. Naast de losse cardprotectors verkopen wij miniwallets, slimwallets, twinwallets en accessoires

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »