Secrid | Een geheim om te delen

Secrid | Een geheim om te delen

Níet verder vertellen? Juist wel! De kaarthouders van Secrid zijn zo compact, veilig en mooi. Dat mag iedereen weten. Jordy heeft al twee wallets en hij vertelt graag over zijn ervaringen met dit gave Nederlandse merk.

hij blijft mooi

"Ik had al een Secrid, maar deze zwart met gouden wallet past precies bij mijn schoenen die ook helemaal zwart zijn met goudkleurige accenten." Aan het woord is Jordy. Op tafel ligt zijn Miniwallet Crisple Black-Gold. "Ik vind dit leer met een fijne Saffiano-print erg mooi. En het blijft ook mooi. Eerder kocht ik een Slimwallet vintage chocolate, maar dat leer kreeg gebruikerssporen. Andere mensen houden daar juist van, maar ik heb liever dat hij er als nieuw blijft uitzien." Na anderhalf jaar ziet zijn kaarthouder er inderdaad nog uit alsof die nauwelijks gebruikt is.

 

Secrid Miniwallet Crisple Black GoldSecrid Slimwallet Vintage Chocolate

 

stevig

"Je ziet het niet maar toch gebruik ik mijn Miniwallet dagelijks," vervolgt Jordy. "Hij is heel compact en past in iedere broekzak. Het verschil met de Slimwallet is dat deze een drukknoopje heeft. Je ziet hem iets meer zitten, maar het fijne van deze is dat de twee delen niet schuiven ten opzichte van elkaar, en dat hij niet open klapt als je hem in een tas stopt bijvoorbeeld. Het knoopje houdt hem stevig bij elkaar. Kristianne heeft trouwens alleen een Cardprotector. Die zit in haar grote portemonnee. Maar als ze even wat moet halen, neemt ze alleen haar kaarthouder mee", zegt hij lachend. "Dat kan ook."

 

Secrid Miniwallet openSecrid Cardprotector bordeaux

 

massief aluminium

Jordy opent zijn wallet. "In de metalen houder kunnen zes pasjes. In de twee vakjes kun je ook elk nog twee pasjes kwijt. Of meer als je dat wilt. Achter het flapje bewaar ik biljetten en bonnetjes. Ik heb wel eens muntjes in het middelste vak gedaan, maar dat werkt niet. Dan zie je van die bobbels aan de buitenkant. De munten stop ik nu in mijn broekzak en thuis in een spaarpot. Betalen doe ik het meest met mijn bankpas." Bankpas, ID, rijbewijs, kentekenbewijs, OV-chip en zorgpas zitten veilig in de massief aluminium card protector. Goed beschermd tegen misbruik en tegen beschadiging. Jordy's pasje van de sportschool zit in het rechtervakje.

 

Secrid miniwallet stitch magnolia

 

functioneel en luxe

"In de winkel valt me op dat klanten die eenmaal een Secrid hebben gehad niets anders meer willen. Het mechaniek is simpel en werkt heel handig. En het is goed - je krijgt twee jaar garantie en als je hem registreert nog een jaar erbij. Mensen blijven ook terugkomen om een Secrid te kopen. Dan geven ze hun oude weg of ze willen zelf een tweede." Jordy heeft ook al een aantal keren een Secrid cadeau gedaan. "Aan speciale mensen in mijn omgeving. Ik vind het echt een gaaf product; het is mooi, functioneel en het ziet er luxe uit."

 

Secrid producttypes

 

meer dan één

De kaarthouders van Secrid zijn compact, veilig, duurzaam, stijlvol en voor iedere smaak is er wel één. Ook de productie ervan is duurzaam: gemaakt in Nederland met leer uit Europa en met aandacht voor milieu en medewerkers. Motto: een betere wereld begint in je broekzak. Bij de Hoge Ramen sluiten we ons daar van harte bij aan. Wij verkopen alle producttypes van Secrid - de Cardprotector, Cardslide, Moneyband, Slimwallets, Miniwallet en Twinwallet - en we hebben steeds weer nieuwe uitvoeringen in onze collectie. Wij vinden de wallet ook echt een accessoire - je kunt er prima meer dan één hebben.

Wat vind jij?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.