Groene en snelle bezorging door de Fietskoerier
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0

Vertraging bij DHL - de bezorgtijd kan oplopen met 2-3 werkdagen. Excuses!Vertraging bij DHL - de bezorgtijd kan oplopen met 2-3 werkdagen. Excuses!

0
Groene en snelle bezorging door de Fietskoerier
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Vertraging bij DHL - de bezorgtijd kan oplopen met 2-3 werkdagen. Excuses!Vertraging bij DHL - de bezorgtijd kan oplopen met 2-3 werkdagen. Excuses!

Door Tryntsje, 1 juli 2022

Michelle: "Het is leuk als nieuwe dingen gelijk verkopen."

Wie regelmatig bij ons in de winkel in Deventer komt, kent onze gezichten. Maar ook voor de klanten van de webwinkel doen we graag een voorstelrondje. Michelle (partner van Claudia) is in korte tijd een allrounder geworden in ons team. Aan haar nu onze vijf vragen.

Waarom werk je bij de Hoge Ramen?

"Na zes en een half jaar bij mijn vorige werkgever was ik toe aan wat anders, maar ik wist niet goed wat. Toen Jordy vorig jaar Claudia, mijn partner, belde dat hij een nieuwe baan had, zei zij gelijk: “Zoek je nog ander werk?”. Via haar kende ik de winkel en ik dacht: dat ga ik doen. Het is een leuke winkel, met leuke collega's, in de stad en met meer vrijheid in het werk.

Dat we partners en collega's zijn, daar moesten we even onze weg in vinden maar het heeft goed uitgepakt. We staan elk in een ander stuk van de winkel en werken niet direct samen. Maar je snapt elkaar beter en we zien elkaar nu meer doordat we samen hierheen fietsen of in de pauze even samen de stad ingaan."

Waar vinden wij jou meestal in de winkel?

"Ik werk op nummer 46/48, de panden met kado-artikelen, woondecoratie, verzorgingsproducten en spullen voor het huishouden. Je vindt me vaak met een kop koffie op de kruk achter de balie omdat ik veel bestellingen doe en alle nieuwe producten in het computersysteem invoer."

Waar word je blij van in je werk?

"Elke dag is anders. Het is niet saai. Er zijn steeds leuke nieuwe spullen die we een plek geven en even later verplaatsen omdat er weer nieuwe spullen binnenkomen. En mijn werk is afwisselend, met producten bestellen en invoeren, klanten helpen, social media en de webshop."

Michelle: "Laat het over je heen komen. Ga dwalen en laat je verrassen.”

"Ik denk dat ik dat het leukste vind, dat ik de hele route van een product volg, van bestellen, uitpakken, invoeren, plaatsen en de klanten. Ik ken alle producten bijna wel en vind het leuk als ik zie dat nieuwe dingen gelijk verkopen. Je maakt het hele reilen en zeilen mee hier en het voelt eigen."

Wat doe je graag als je niet werkt?

"Haha, ik probeer te lezen. Maar met vijf dagen werk en twee kleine kinderen van 1 en 3 jaar, blijft er niet zoveel tijd over. Vraag me het over twee jaar nog eens. Nee, ik houd van naar theater gaan, series kijken en lezen."

Michelle met een kopje van Helen B

Welke tip heb jij voor klanten van de Hoge Ramen?

"Mijn favoriete merk is HappySoaps. De deodorant met sinaasappelgeur en de gezichtsreiniger met houtskool zijn bijvoorbeeld heel fijn. Verder vind ik PolonaPolona en de siliconen bloempotten van Living by Colors erg leuk en de planten en kaarsen en alles wat daarbij hoort.

Tips voor wie onze winkel bezoekt? Laat alles over je heen komen als je rondloopt. Ga dwalen en laat je verrassen. En als je wilt, kun je altijd vooraf of nadien terecht in onze webwinkel."

Michelle is één van de medewerkers van de Hoge Ramen die jouw bestelling in de webshop voor je inpakt en verstuurt. Heb je vragen over ons assortiment of zoek je iets speciaals? Bel dan naar +31 570 611438 en je krijgt haar of één van de anderen in ons superteam aan de lijn. Mailen mag ook. Dat kan naar [email protected]. We helpen je graag.

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »