Lizzy: "Klanten verrassen vind ik het leukst"

  • Geplaatst op
  • Door Tryntsje
  • Geplaatst in Mensenwerk
  • 1
Lizzy: "Klanten verrassen vind ik het leukst"

Wie regelmatig bij ons in de winkel in Deventer komt, kent onze gezichten. Maar ook voor de klanten van de webwinkel doen we graag een voorstelrondje. Lizzy (ze vierde onlangs haar vijfjarig jubileum bij de Hoge Ramen) bijt het spits af. Aan haar als eerste onze vijf vragen.

Waarom werk je bij de Hoge Ramen?

"Ik kwam hier als stagiair voor mijn detailhandelsopleiding. Ik wilde graag in een leuke winkel werken, niet in een winkelketen, en ik was heel blij toen ik hier stage mocht lopen. Spannend vond ik het ook, want je komt in een bestaand team terecht, maar ik had gelijk een klik - dat liep heel soepel.

 

Inmiddels werk ik hier alweer vijf jaar en ik ben het alleen maar leuker gaan vinden. Het voelt eigen doordat we veel verantwoordelijkheid krijgen en ook omdat initiatieven altijd worden gewaardeerd. En we hebben een superteam. We kunnen werk en privé dingen met elkaar delen. Leeftijd maakt niet uit - het is heel vertrouwd. Het is net familie."

 

 

Waar vinden wij jou meestal in de winkel?

"Ik werk in alle drie de winkelpanden, maar het leukst vind ik de kleding- en de kinderafdeling. Wat ik hier fijn vind, is dat je persoonlijker contact met klanten hebt. Doordat ze kleding passen en ook doordat we veel vaste klanten hebben. Dat vind ik fijn."

 

Waar word je blij van in je werk?

"Van alle mooie spullen hier. Als de maand nog maar net begonnen is, heb ik al een wensenlijstje voor de volgende maand. Vooral met woonaccessoires: vaasjes, beeldjes, dingen voor de keuken. Mijn favoriete producten zijn mijn Marokkaanse lamp van metaal met gaatjes, en de luipaardspaarpot van &Klevering."

 

"Ik houd van dingen die een beetje over the top zijn," lacht Lizzy.

 

"Wat ik in mijn werk het leukst vind om te doen is mensen stylen. Soms hebben klanten nog geen idee van wat voor kleding ze willen. Ik pak dan een jurkje of een setje van een rok en een shirt voor ze - het liefst iets wat ze totaal zelf niet gekozen zouden hebben. En wanneer ze het aantrekken en het heel leuk blijken te vinden - dan geniet ik. Het is fijn om klanten te verrassen."

 

Wat doe je graag als je niet werkt?

"Een hobby heb ik niet echt. Ik ben graag met mijn huis bezig, maar ik ga ook graag op stap. Met vriendinnen naar een museum bijvoorbeeld of uit eten of naar de film met mijn vriend. Naar een Disney- of familiefilm of een actiefilm met een goed verhaal."

 

 

Welke tip heb jij voor klanten van de Hoge Ramen?

"Wat zo fijn is bij ons is de nieuwe speeltafel met speelgoed van Waytoplay. Kinderen zitten daar heel graag te spelen. Dat geeft ook moeders de kans om op hun gemak kleding te passen, van King Louie bijvoorbeeld of Zilch of één van onze andere kledingmerken. Spelen en kleding passen gaan bij ons perfect samen."

 

Lizzy is één van de medewerkers van de Hoge Ramen die jouw bestelling in de webshop voor je inpakt en verstuurt. Heb je vragen over ons assortiment of zoek je iets speciaals? Bel dan naar +31 570 611438 en je krijgt haar of één van de anderen in ons superteam aan de lijn. Mailen mag ook. Dat kan naar [email protected]. We helpen je graag.

Reacties

  1. Marcella Wagenaar Marcella Wagenaar

    Wat een leuk interview! Je bent een geweldige meid met een passie voor je werk! Dikke knuffel van je tante!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.