Jordy: "Ik vind de sfeer in de winkel heel fijn."

  • Geplaatst op
  • Door Tryntsje
  • Geplaatst in Mensenwerk
  • 0
Jordy: "Ik vind de sfeer in de winkel heel fijn."

Wie regelmatig bij ons in de winkel in Deventer komt, kent onze gezichten. Maar ook voor de klanten van de webwinkel doen we graag een voorstelrondje. Jordy (bijna klaar met zijn opleiding) is de enige man in ons team. Aan hem nu onze vijf vragen.

Waarom werk je bij de Hoge Ramen?

"Drie jaar geleden kwam ik hier stagelopen voor mijn BOL-opleiding. Lizzy tipte mij. Eigenlijk namen ze niemand aan, maar Kristianne's dochter deed een goed woordje voor mij en toen mocht ik toch komen. Ik kwam binnen aan de kant met dameskleding en dacht: wat is dit? Maar toen ik het pand met alle kado's en hebbedingen zag, vond ik dat wel heel leuk."

 

Inmiddels ben ik bijna klaar met mijn BBL-opleiding en dan wil ik graag blijven - ik vind het nog steeds leuk. Het team is fijn en we krijgen veel vrijheid, en elke dag komen er nieuwe artikelen binnen. Ik mag de dozen uitpakken en dat is altijd een verassing. Het is ook bizar hoeveel spullen er in de winkel liggen. Het blijft leuk om je weg daarin te weten en om daarmee klanten te kunnen helpen."

 

Jordy

 

Waar vinden wij jou meestal in de winkel?

"Ik ben vooral te vinden in de panden met huisraad en kadoartikelen en soms in 'de steeg' bij de woondecoratie. Behalve dozen uitpakken en klanten helpen ben ik ook bezig met stylen en etalages maken, maar ook met ramen lappen, schilderen en planken ophangen. Doordat er steeds nieuwe spullen binnenkomen, richten we de winkel telkens weer anders in. Soms staan artikelen gesorteerd op merk, dan weer op soort. Er is altijd van alles te doen. Iedere dag is anders en je weet nooit hoe het loopt."

 

Waar word je blij van in je werk?

"Ik vind de sfeer in de winkel heel fijn. Eerder heb ik in een bouwmarkt gewerkt en daar komen mensen omdat het moet - ze zijn bezig en hebben iets nodig. Hier komen mensen omdat ze dat willen. Omdat ze iets leuks zoeken voor zichzelf of voor een ander. Het publiek is ook heel divers en ik vind het gezellig met klanten een praatje te maken terwijl ik ze help. Als ze dat willen natuurlijk."

 

Jordy: "Het is bizar hoeveel spullen er in de winkel liggen."

 

"Het product wat er voor mij echt uit springt zijn de card protectors van Secrid. Ik heb er zelf twee van. Er komen steeds weer nieuwe uitvoeringen van deze wallets en die blijven mooi. En wat ik ook altijd graag aan klanten laat zien is het servies van Tassen. Witte koppen en kommen die verassend zijn en je hebt er wat aan."

 

Wat doe je graag als je niet werkt?

"Rijden. In de auto als het regent, maar het liefst op mijn groene Kawasaki Z300 Performance. Het is de  beleving: het geluid, de wind, de vrijheid en de adrenaline, want het is ook gevaarlijk - je bent kwetsbaar. Ik vind dat kicken."

 

 

Welke tip heb jij voor klanten van de Hoge Ramen?

"Kom vooral langs. Je weet niet wat je ziet, zoveel artikelen hebben we in de winkel. En je ziet bij ons ook heel veel spullen die je nog nooit eerder gezien hebt. Iedere keer weer als je terugkomt."

 

Jordy is één van de medewerkers van de Hoge Ramen die jouw bestelling in de webshop voor je inpakt en verstuurt. Heb je vragen over ons assortiment of zoek je iets speciaals? Bel dan naar +31 570 611438 en je krijgt hem of één van de anderen in ons team aan de lijn. Mailen mag ook. Dat kan naar [email protected]. We helpen je graag.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.