Groene en snelle bezorging door de Fietskoerier
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door de Fietskoerier
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 3 november 2021

Marjorie: "Van alles in de winkel word je vrolijk"

Wie regelmatig bij ons in de winkel in Deventer komt, kent onze gezichten. Maar ook voor de klanten van de webwinkel doen we graag een voorstelrondje. Marjorie is de plantenvrouw (en meer) in ons team. Aan haar nu onze vijf vragen.

Waarom werk je bij de Hoge Ramen?

"Na de land- en tuinbouwschool heb ik altijd met bloemen en planten gewerkt en etaleren deed ik veel. Toen ik wel eens wat anders wilde, ben ik de stad ingelopen om te zien welke winkel me leuk leek om in te werken. De Hoge Ramen kende ik al lang en daar ben ik naar binnen gestapt. Inmiddels werk ik hier alweer acht jaar maar ik zie mij hier nog werken als ik tachtig ben.

Het is zo fijne plek omdat ik hier mezelf kan zijn. Ik ben op mijn best als ik mijn eigen ding kan doen. Zonder op mijn vingers gekeken te worden. Dat maakt het verkopen ook zo veel leuker. Er is geen druk of stress maar vertrouwen. Daardoor kun je creatief zijn en tijd in klanten stoppen, maakt niet uit waarvoor ze komen."

Marjorie bij Hoge Ramen

Waar vinden wij jou meestal in de winkel?

"Het meest vind je mij bij de planten en potten op de interieurafdeling. Potten en vazen verkochten we altijd al maar een jaar of vier geleden zijn we ook met kamerplanten begonnen. Ik verzorg ze en doe de inkoop en met mijn achtergrond kan ik klanten bij de verkoop ook goed advies geven. Dat doe ik heel graag, en planten geven de winkel ook veel gezelligheid."

Waar word je blij van in je werk?

"We hebben heel veel leuke artikelen. De artikelen voor het interieur vind ik het leukst en dan vooral de gekke dingen. Dat is zo fijn hier. Van alles in de winkel word je vrolijk. En de mensen die bij ons komen zijn goedgemutst. Het is een echte feelgood-winkel."

Marjorie: "Planten geven de winkel ook veel gezelligheid."

"We kopen in wat we zelf leuk vinden, vaak gaan we in groepjes op inkoop en beslissen dan met elkaar. Ik geniet er daarna ook altijd heel erg van om dozen uit te pakken. Als de bestellingen binnenkomen zijn het net cadeaus waar je dan zelf wat mee mag doen in de winkel. We zijn ook altijd weer bezig om spullen te verplaatsen. Wat past bij elkaar - het is zo divers."

Wat doe je graag als je niet werkt?

"Ik wandel graag met mijn hond Kees. Lekker over de dijk en door de uiterwaarden. Vanuit de Worp, aan de overkant van de IJssel waar ik woon, heb je zoveel mooie plekken om te wandelen. En om hard te lopen - dat doe ik ook graag. Ook vind ik het fijn om met vriendinnen te wandelen of gezellig een terrasje te pakken. Ik houd van de drukte van de stad en van de rust van de Worp."

Marjorie en Kees

Welke tip heb jij voor klanten van de Hoge Ramen?

"Neem de tijd om te winkelen. Vaak zien mensen als ze een tweede keer komen weer nieuwe dingen. We hebben ook zo veel. We proberen het zo in te richten dat je het kunt overzien, maar het is steeds weer anders. Ik zou zeggen: kom lekker rondneuzen. Laat het je overkomen en zie je iets aparts, vraag ons wat het is. Daar zijn wij voor."

Marjorie is één van de medewerkers van de Hoge Ramen die jouw bestelling in de webshop voor je inpakt en verstuurt. Heb je vragen over ons assortiment of zoek je iets speciaals? Bel dan naar +31 570 611438 en je krijgt haar of één van de anderen in ons superteam aan de lijn. Mailen mag ook. Dat kan naar [email protected]. We helpen je graag.

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »