Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 9 oktober 2019

Word vrienden met de makkers van Spira of Sweden

Makkers heten ze, de tassen en kussenhoesjes van Spira of Sweden. Het zijn mooie, interessante gezichten van mannen, vrouwen en dieren gedrukt op stevig katoen, maar het leukste is: achter ieder gezicht zit een verhaal.

Zo is er Bia met een prachtige bos rood haar. Zij houdt van reizen, het liefst ver weg. Ze droomt momenteel van India: de Taj Mahal, opwindend eten en een yoga retraite. Luke daarentegen is een makker die liever met zijn vrienden afspreekt. Ook heeft hij geen problemen met een avondje bankhangen. Penny, de mopshond, is er één om in de gaten te houden. Ze is gek op kattenkwaad. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

tassen van Spira of Sweden

De tassen en kussens zijn ontworpen door de Zweedse Isa Norman. Haar favoriete onderwerp om te tekenen zijn gezichten en mensen - vaak met rubberen armen, gigantische ogen en onevenredige trekken. Dat valt hier nog mee. Inspiratie vindt ze in goede muziek en lekker eten en in de fantasierijke tekeningen van haar zonen. Speels, humoristisch en met een retro-uitstraling. Dat is haar stijl.

kussenhoezen van Spira of Sweden

Een beetje verlegen lijken de meeste gezichten op de kussenhoezen en tassen wel - de meesten kijken je niet direct aan. Maar dat spreekt misschien nog wel meer tot de verbeelding. Des te leuker om nieuwe vrienden met ze te worden.

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »