Weer naar school | Met de leukste spullen

Weer naar school | Met de leukste spullen

Langzaam komt de zomervakantie tot een eind. Over een week beginnen hier in Deventer de scholen weer. De schoolboeken liggen al klaar om gekaft te worden. Maar nog even niet; nog even genieten. Hoewel: voor school kún je ook lekker shoppen. Wij zetten de leukste schoolspullen voor jou op een rij.

Voor alle bammetjes, drinken en tussendoortjes is Mepal ons favoriete merk. Dit is niet Scandinavisch of Frans zoals velen denken, maar het zit gewoon bij ons 'om de hoek', in Lochem. Niet alleen het hoofdkantoor maar ook de hele productie.

 

Van Nederlandse bodem dus. Dat scheelt vervoer en CO2-uitstoot.

Daarbij zet Mepal graag mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in bij de productie. Ze won hiervoor al meermaals een award. En het merk houdt niet van weggooien. De producten zijn van goede kwaliteit en gaat er op den duur iets stuk, dan zijn er onderdelen verkrijgbaar.

 

Dat is een mooi verhaal.

 

En mooi om te zien zijn ze ook. Die producten van Mepal.

 

lunch meenemen naar school

 

Kleurrijk en tijdloos. Kijk maar naar de Campus bekers en lunchboxen die Mepal speciaal voor kinderen ontwikkelde. Drinkbekers met of zonder pop-up drinktuit, allemaal lekvrij, en mooie broodtrommels met uitneembaar bento bakje. Wij hebben ze in effen kleuren en met verschillende leuke prints.

 

"Wat je hier in de webshop ziet, is overigens maar een deel van onze hele collectie", benadrukt Kristianne. "In de winkel hebben we nog veel meer. Zoek je iets speciaals? Bel of mail ons dan gerust. Dan zetten we het online voor jou, want we helpen je graag."

 

Voor scholieren die al naar de middelbare gaan, hebben we de meer volwassen Take a break serie. Mooie lunchboxen voor grote en kleine eters, met en zonder aparte vakjes en vorkjes, en diverse bekers en flessen. Allemaal in stijlvolle kleuren.

 

(Voor deze leeftijd zijn de herbruikbare boterhamzakjes en sandwich wraps van Roll'eat trouwens ook perfect. Die zware tassen zitten stampvol boeken en je 'trommeltje' opvouwen is dan wel zo handig.)

 

Kinderen die graag wat anders dan boterhammen hebben, kunnen hun eten ook meenemen in de Ellipse potten van Mepal. Ze zijn er ook voor fruit en snacks. En er is mooi bestek bij in een handige houder.

 

rugzakjes en etuis

 

Sticky Lemon is nog zo'n fijn merk. Hun rugzakken (in twee maten: voor volwassen en voor kinderen) zijn gemaakt van hergebruikte PET-flessen. Ze zijn sterk, waterafstotend en hebben hele mooie kleuren. Hiervan hebben we net weer nieuwe modellen van de kleine rugzakken binnen. Met een envelopvak op de voorkant. Ideaal voor mee naar school.

 

Ook van andere merken (Engel, Skiphop, Mister Gorila en Coq en Pâte) hebben we rugtassen voor kinderen. Bel of mail dus of kom gezellig langs in de winkel.

 

Van Engel tot slot hebben we ook nog hele gave etuis. Met het formaat van een baksteen passen er heel wat pennen, potloden, stiften en zelfs geo-driehoeken en passerdozen in. Ze hebben een stoer diagonaal streeppatroon in rood en blauw of in zachte regenboogkleuren.

 

Tof.

 

Oh, bijna vergeten. Wil jij jouw eten in je rugzak lekker koel houden? Dan heeft Mepal een koelelement dat in je Take a Break lunchbox past. Maar ook Kikkerland heeft hot/cold packs, zacht en in de vorm van een lekkere avocado of watermeloen. Hoe cool is dat?

 

Veel succes weer straks, en kom gezellig nog even winkelen voordat je begint!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.