Oli & Carol | Speelgoed om in te bijten

Oli & Carol | Speelgoed om in te bijten

Groentjes en fruit voor de allerjongste spruit. Je kunt kinderen immers niet vroeg genoeg in aanraking brengen met gezond eten. Onze bijtspeeltjes (ook lekker speelgoed voor in bad trouwens) van het merk Oli & Carol spelen daar met humor en ernst op in.

Ernst? Jazeker. De twee zussen achter het merk, Olimpia en Carolina uit Barcelona, startten hun merk als jonge meiden om plezier te maken én serieus bij te dragen aan een betere wereld. Ze hechten veel waarde aan de volgende zes productkenmerken.

 

natuurlijk rubber

De speeltjes worden gemaakt van rubber, afkomstig van hevea-bomen. Het materiaal is natuurlijk en het is zacht en stroef zodat het makkelijk door kleine knuistjes vast te pakken is.

 

handgemaakt

De speeltjes worden gemaakt in Marokko. Ze worden met de hand beschilderd, wat ieder product uniek maakt.

 

100% veilig

De speeltjes hebben geen gaatjes waar vocht doorheen kan en waar bacteriën of schimmels zich nestelen. Dat is een fijn idee.
Bovendien wordt het speelgoed beschilderd met kleurstoffen voor levensmiddelen. Voedselveilig dus - heel belangrijk vooral voor kleintjes die nog alles in hun mond steken.

 

bijtspeeltjes in de vorm van groente en fruit

 

milieubewust

Het rubber en de kleurstoffen zijn biologisch afbreekbaar en dus beter voor het milieu.

 

gecertificeerde kwaliteit

Door het gebruik van rubber en voedselveilige kleurstoffen bevatten het speelgoed geen BPA, ftalaten, PVC of nitrosamines. Oli & Carol heeft verschillende kwaliteitscertificaten, onder meer van Bureau Veritas.

 

maatschappelijk verantwoord

De zussen denken verder dan de kinderen die de speeltjes krijgen. Zij ondersteunen vijf kinderen in Noord-India zodat die naar school kunnen en ze blijven dit doen tot en met hun studie. Graag willen ze er meer kinderen helpen met naar school gaan.

 

kind met koolblad en armbanden

 

fun

Én Oli & Carol denkt aan ouders. Een kind groente leren eten is vaak niet makkelijk. Met een stronk broccoli of een koolblad in de hand komen ze er al iets dichterbij. En die speeltjes in de vorm van een armband, die vallen niet zo makkelijk meer op de grond. Dat scheelt een hoop opraapwerk. Maar het leukste natuurlijk: het speelgoed ziet er gewoon ook fijn en grappig uit.

 

Bij de Hoge Ramen verkopen we meerdere bijtspeeltjes van Oli & Carol. Er zijn net weer een paar nieuwe binnen: kersen, sinaasappel en radijs. Mjam.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.