Groene en snelle bezorging door de Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door de Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 27 oktober 2022

November feestmaand bij Hoge Ramen

35 jaar geleden opende Hoge Ramen haar deuren. Een goede reden voor een feest in onze winkel en in de webshop. De hele maand november hebben we iedere dag een nieuwe kortingsactie én daarbij telkens ook een giveaway. “De tijd van cadeautjes komt er weer aan en wij vieren ons jubileum graag samen met onze klanten,” aldus eigenaresse Kristianne.

antiekwinkeltje

Op 13 november 1987 opende Hoge Ramen haar deuren op nummer 48 in de Grote Overstraat in Deventer. Dat het een vrijdag was, daarvan heeft het toenmalige antiekwinkeltje van oprichtster Mia, de moeder van Kristianne, nooit wat gemerkt. In 35 jaar tijd groeide onze winkel uit tot een miniwarenhuis verspreid over vier winkelpanden plus deze webshop. De winkel is bekend in Deventer en omgeving en door de vele dagjesmensen die Deventer bezoeken geniet de winkel bekendheid in het hele land.

verrassingseffect

Van één pand met hoge ramen ging onze winkel naar twee panden en toen naar drie en naar vier. Aanvankelijk leek ieder pand een andere zaak, maar gaandeweg is het één geheel geworden met de meeste uiteenlopende producten: kleding, speelgoed, huisraad, verzorgingsproducten, woondecoratie en cadeau-artikelen. “Onze smaak is breed en wat we vooral willen, is mensen verrassen met nieuwe, bijzondere dingen die je niet overal ziet,” vertelt Kristianne. “In onze winkel val je van het één in het ander en ook de webwinkel heeft dat verrassingseffect.”

Kristianne: "Eén van mijn motto's is dat je dingen niet alleen doet maar samen. Daarom vieren we het jubileum ook samen."

Er hebben in die jaren heel wat producten op de schappen gestaan van niet te tellen zoveel merken. “Eén van mijn motto's is dat je dingen niet alleen doet maar samen,” vervolgt Kristianne. “Daarom vieren we dit jubileum ook samen, door merken die voor ons speciaal zijn in het zonnetje te zetten en door klanten korting te bieden plus de kans om leuke producten te winnen.” Iedere dag van november, dertig dagen lang. In de winkel, op de website, op Instagram en op Facebook is dagelijks nieuws over het jubileum te vinden.

 

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »