Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 17 oktober 2019

Luke's Toy Factory | Vrachtwagens bouwen uit blokken

Stoere vrachtwagens en brandweerauto's in mooie kleuren. Welk kind speelt daar niet graag mee. De wagens van Luke's Toy Factory zijn opgebouwd uit losse elementen. Gemaakt met het oog op duurzaamheid, ontwikkeling en heel veel speelplezier.

Luke vrachtwagen bouwblokken bij de Hoge Ramen

 

De wagens van Luke zijn gemaakt van Wood Plastic Composite, kunststof dat versterkt is met zaagsel en andere plantaardige materalen. Dat betekent dertig procent minder plastic vergeleken met gewoon plastic speelgoed. En dat zaagsel? Dat is afkomstig van de meubelindustrie. Hergebruik van afval dus. Bij Luke's Toy Factory zijn ze echt goed bezig.

houtvezels

En het ziet er nog mooi uit ook. De kleuren worden in het materiaal opgenomen om afbladderen of afgeven te voorkomen. En de houtvezels, die wel zichtbaar maar niet voelbaar zijn, geven het speelgoed een mooie structuur.

Luke's Toy Factory bij de Hoge Ramen

Maar dat is niet het enige. De Amerikaan Luke en zijn vader Jim ontwerpen hun auto's graag als een bouwdoos. Voor kinderen vanaf drie jaar zijn ze al gemakkelijk in elkaar te zetten. Zo leert een kind op jonge leeftijd zijn motoriek en creativiteit te gebruiken en verschillende mogelijkheden zien. Altijd fijn.

"Op de beurs konden wij al niet ophouden met spelen," vertelt Claudia. "We keken de vertegenwoordiger nauwelijks aan omdat we te druk waren met auto's bouwen."

Ben je nieuwsgierig naar dit nieuwe speelgoed? Kom het gerust bekijken in onze winkel in Deventer. In onze webwinkel vind je de 'bouwblokken vrachtauto's' hier

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »