Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 12 februari 2020

Londji | Puzzels en spellen met een twist

Eén van de meeste verrassende merken bij de Hoge Ramen is Londji. Zij brengt klassiek speelgoed op de markt, waar altijd een eigentijdse twist aan zit. Een puzzel met twee zijden bijvoorbeeld of memory met kaartjes in twee vormen, allemaal gemaakt met idealen.

Londji bestaat uit een team van 25 creatieven dat telkens op zoek is naar nieuwe ideeën voor ouderwets puzzel-, spel- en speelplezier. Het wil de wereld beter en mooier maken, door hergebruik van karton en papier en door productie vlakbij hun studio in Barcelona. Het heeft zelfs tien principes. Wil je weten welke dat zijn? Hier komen ze.

de 10 beginselen van Londji

Verbeelding op zijn best • Het recht om kind te zijn ongeacht je leeftijd • Spelen is de beste manier om te leren • Speelgoed krijgt de waardigheid die het verdient • Spelen is samenzijn met de mensen waarvan je houdt • Speelgoed verdient het ook om zich mooi voelen • We willen de wereld beter maken voor onze kinderen • We spelen met alles behalve met veiligheid • Londji is van 'slow cooking', in Barcelona • Laten we eerlijk zijn zoals onze grootouders ons leerden.

Londji spel Where's the cheese bij de Hoge Ramen

Mooie uitgangspunten vinden wij. Daarom hebben we graag veel Londji speelgoed in ons assortiment, voor klein en groot. Nieuw in de webwinkel zijn onder meer een glow-in-the-dark-puzzel, een puzzel met glitters, puzzels met bijzondere vormen of met twee zijden, en puzzels voor gevorderde kinderen, ook in zakformaat. Nieuwe spellen zijn er ook: een observatiespel, een samenwerkingsspel, een geheugenspel met panda's en memory waarbij je stellen van een kip en haar kuiken bij elkaar moet zoeken.

memory Kip kuien bij de Hoge Ramen

Alle Londji-speelgoed in de webshop vind je hier en kom je naar de winkel dan vind je nog veel meer. Zoek je iets speciaals? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar +31 570 611438, dan zetten we het product online voor jou.

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »