Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 28 maart 2023

Klaar voor een warme zomer | King Louie

Funky en Caribisch noemt King Louie haar nieuwste collectie. Zomers is het zeker. Wij hebben weer een heleboel ingekocht: bloemen, streepjes en ruiten in overvloed en effen basisstukken. Eclectisch noemt King Louie het ook. Combineer naar hartenlust en laat zien wat jóuw stijl is.

King Louie prints zomer 2023

Bloemenprints zijn we gewend van King Louie. Wat dit seizoen in het oog springt zijn de opvallend grote prints. Ook strepen en streepjes horen er altijd bij, maar dit keer lopen ze niet alleen horizontaal maar ook verticaal en diagonaal. En wat dacht je van die golvende strepen. Of van een tijgerprint?

King Louie jurken 2023

Herinner jij je nog de warme zomer van vorig jaar? King Louie is er klaar voor als de temperaturen stijgen met een heel aantal zomerjurken met bandjes over de schouders, blote ruggen en luchtige wijde rokken van soepele, lichte stoffen. En koelt het ‘s avonds af, dan zijn er fijne vestjes om snel aan te schieten.

King Louie broeke  2023

Ben jij geen rokkenmens maar houd je meer van broeken? Ook dan kun je te kust en te keur kiezen bij King Louie. In haar zomercollectie zitten effen broeken en jumpsuits en ook veel modellen met prints.

King Louie effen zomer 2023

De kleuren dit seizoen zijn fel, aqua, azuur of groen bijvoorbeeld, maar ook donkere aardetinten hebben een plek gekregen. Fijn om te combineren precies naar jouw smaak. Eigenzinnig en vol zelfvertrouwen is King Louie voor jou.

King Louie strepen 2023

nieuwe feature

Een kleine toevoeging van onze kant. We hebben erop zitten wachten en zijn blij dat die er is: de mogelijkheid om in onze webshop te filteren op maat. Klik op kleding of een kledingmerk en links van het overzicht zie je de mogelijkheid tot filteren (wanneer je via je mobiel kijkt zie je een knop met 'filteren' boven de lijst met items). Kies je maat en je ziet gelijk wat wij voor jou hebben.

Veel winkelplezier en een kleurrijke en eigenzinnige zomer!

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »