Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 18 februari 2021

King Louie | Zomer vol dromen

Waar denk jij aan bij California dreaming? Voor King Louie zijn dat: wuivende palmbomen, witte zandstranden, pastelkleurige interieurs en een bloeiende filmindustrie. Die sfeer heeft het modemerk gevangen in haar zomercollectie 2021. Met een typische vintage twist natuurlijk, zoals we van ze gewend zijn. Shop nu alvast online en droom mee over de zomer.

In de zomermode van King Louie vind je dit seizoen een knipoog naar de late sixties en early seventies. Lichte denim en babyrib broeken met opgestikte zakken aan de voorkant bijvoorbeeld, soms met flared pijpen. Maar ook badstof truitjes, one shoulder tops met een ruche, of een gebloemde broek en zelfs een gebreide.

King Louie zomer 2021 Hoge Ramen

De prints bestaan uit streepjes, geometrische patronen, een landschap en natuurlijk - het is King Louie - heel veel bloemen. Van uitbundige tropische uitspattingen tot meer ingetogen bloemenprints met kraanvogels en alles daartussen. Prints lopen soms in elkaar over met geometrisch vormgegeven bloemen of strepen gevormd uit zigzagpatronen. Echte eye-catchers.

King Louie zomer 2021 Hoge Ramen

Voor wie het wat rustiger aan wil doen zijn er ook nu weer veel effen items bij. Zachte badstof truien bijvoorbeeld of vesten en truitjes met korte of lange mouwen, pofmouwen en gewone. De kleuren zijn warm en koel - voor ieder wat wils. En van deze fijne basics weet je dat je ze ook makkelijk combineert met vorige en volgende King Louie collecties.

King Louie zomer 2021 Hoge Ramen

Bij de Hoge Ramen zijn de eerste leveringen van de zomercollectie binnen. Het liefst zou je ze willen voelen en passen natuurlijk. Omdat dat nog niet kan, hebben we alle jurken, blouses, vesten, broeken, jasjes, rokken, tops en jumpsuits met veel foto's en maatgegevens alvast voor jou in de webshop gezet.

Hier vind je de hele zomercollectie 2021 van King Louie bij de Hoge Ramen. Kijk lekker rond en bel gerust als je een vraag hebt over een item. Zodra er meer binnenkomt, zetten we het zo snel mogelijk online. Check onze Facebook en Instagram accounts om direct op de hoogte te zijn.

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »