Kattendag | De 11 mooiste kado's voor kattenliefhebbers

Kattendag | De 11 mooiste kado's voor kattenliefhebbers

Op 8 augustus is het Internationale Kattendag. Eén dag in het jaar waarop wij wereldwijd onze poezenbeesten vieren, en katers en kittens natuurlijk ook. Bij de Hoge Ramen keken wij rond hoe wij op deze dag katten in het zonnetje kunnen zetten. Keus genoeg. Hieronder vind je de elf leukste kattenkadootjes.

raadselachtige kat

Mysterieus en ondoorgrondelijk zijn ze. Wat gaat er in die kopjes om? Sommige katten laten zich zelfs nauwelijks zien. Deze kat van Kikkerland wel, maar daar moet jij eerst wat voor doen. Zet de 3D-puzzel in elkaar en los één kattenmysterie op.

 

luxe kat

Kortharig of juist heel langharig. Katten kunnen koninklijke allure hebben. Bij al die luxebeesten past deze spaarpot van &Klevering. Hij zit graag bij je in de vensterbank of op een ander prominent plekje. Het mooiste plekje in huis, uiteraard.

 

speelse kitten

Sjablonen van Djeco

 

Een bolletje wol of een bromvlieg. Veel heeft deze kitten niet nodig om zich uit te leven. Kinderen die gek op dieren zijn, tekenen met deze sjablonen van Djeco oneindig veel katten (en vier andere kleine dierenvriendjes). En daarna lekker inkleuren.

 

gulzige kat

Wie is er bij jou de baas in huis: jij of jouw kat? 'Hier in huis neemt de kat de beslissingen' staat er op dit deftige Franse voerbakje van Derrière la Porte. En zo is het. Jij hoeft het alleen maar te vullen.

 

praktische kat

Dikke rode katers zijn een fenomeen. Denk aan Dikkie Dik en de Je-weet-wel-kater van Jan, Jans en de kinderen. Deze rode kat van Monkey Business heeft een slanker postuur, en een hele lange staart waaraan je je sleutels of koptelefoontje ophangt. Wel zo handig.

 

kat met gebruiksaanwijzing

Handboek voor poezenbazen

 

Of je nu een afstandelijke kat hebt of juist een heel aanhankelijke. Dit vrolijke boekje voor kattenbazen van uitgeverij Snor is altijd leuk om te lezen. Met een uitleg van kattentaal, een workshop katten aaien en interviews met Sylvia Witteman en Jet Boeke.

 

ijdele kat

Serieus met een knipoog – dat zijn deze spiegels van Balvi. Een stijlvolle, grote spiegel, zwart of goudkleurig, met een subtiel detail: twee kleine puntige kattenoortjes. Daarmee geef jij jouw huis een persoonlijke touch. Je hoeft je kattenliefde immers niet onder stoelen of banken te steken.

 

instinctieve kat

Is het uitzicht uit jouw raam een beetje saai? Dan brengen deze raamstickers van Nouvelles Images daar verandering in. Weet die kleine kitten de fladderende parkieten te vangen, of niet? Het leuke is: je kunt ze steeds weer anders op je raam plakken. Of op een spiegel - ook leuk.

 

stralende kat

Cooper cappie - Smelly cat

 

Stralende kat of stinkende kat? Dit lampenkapje van Fatboy is genoemd naar het liedje Smelly Cat uit de tv-serie Friends. Maar met haar sneeuwwitte vacht, nuffige neusje en helderblauwe ogen is ze een stralend middelpunt. Daar zit geen luchtje aan.

 

poezelige kat

Poezelige pootjes voor een kattenbaasje. Deze sokken van Many Mornings zijn van zacht katoen en met twee verschillende uitvoeringen laten ze katten in al hun glorie zien. Voor een subtiele blijk van jouw kattenliefde.

 

rrrollende kat

Boodschappentrolley Derriere la porte

 

Weinig boodschappen zijn zo onhandig als kattenbakvulling. Alleen al daarom zijn deze boodschappentrolleys van Derrière la Porte perfect. Maar je kunt er natuurlijk ook heel veel kattenvoer in kwijt en kattenbrokjes. En gewone boodschappen natuurlijk.

 

Het is ondoenlijk om al onze producten met katten te noemen. Een complete selectie van onze kattenproducten in de webwinkel vind je hier. In onze winkel in Deventer hebben we nog veel meer leuks. Kom daarom ook gezellig eens langs. We zien en helpen je graag.

 

Fijne kattendag!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden