Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 25 april 2024

Dagje Deventer met de kinderen

In onze winkel krijgen wij regelmatig vragen over waar je leuk heen kunt met kinderen in Deventer. Uiteraard weten wij allerlei fijne plekken in de stad. We delen ze graag met je in dit blog. Zo heb je een extra goede reden om naar onze mooie en gezellige Hanzestad te komen.

spelen

Speelgoedmuseum Deventer staat aan de Brink. In een oud koopmanshuis ontdek je speelgoed van vroeger en in dit kidsproof museum zijn ook vaak tentoonstellingen. Tot 18 september 2024 is er een expositie over spelen in de jaren '90. Weet je nog: flippo's, spelcomputers en K'nex? Een tijdlijn met nieuws en reclame uit de tijd roept herinneringen op. Leuk voor kinderen én hun ouders!

Ben je op een woensdag of zondag in de stad? Dan kun je in de zomer 's middags naar Spelen op de Brink. Op het plein met de vele terrasjes vind je dan steps, fietsjes, poppenwagens, speelgoed om te jongleren en nog veel meer. Superleuk voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Zijn je kinderen net wat ouder? Dan heeft de VVV Hanzespeurneus, een speurtocht door het Middeleeuwse Bergkwartier.

spellenwinkel en kinderkookwinkel

Deventer heeft veel kleine zelfstandige winkels die shoppen er bijzonder maken. Ook voor kinderen zijn er allerlei leuke adresjes. Bij Koning Willem in de Vleeshouwerstraat vind je de wereld aan spellen en legpuzzels. En houden je kinderen van koken en bakken? Dan mag je kinderkookwinkel Em & Noor in de Broederenstraat niet missen.

kinderkleding

Kinderkleding koop je bij Mini Boss in de Korte B, zoals we de Korte Bisschopsstraat hier noemen. En in de Lange B. zit Mirander een winkel met kleding, kraamcadeautjes en speelgoed. Voor tweedehands kinderkleding kun je goed terecht bij Jeppe in de Broederenstraat. Een bijzonder winkeltje met ook tweedehands zwangerschapskleding en kinderboeken en lokale, duurzame en handgemaakte cadeaus.

speelhoek

Wil je even rustig zitten voor koffie of een lunch loop dan door naar Gewoon Griet in de Engestraat. Het is een winkel vol verrassende producten met achterin een ruime, ontspannen plek om te zitten met een speelhoek voor de kinderen. Ook BRO is een relaxte plek. Er is ruimte om te spelen en achterin loop je een heerlijke stadstuin in met een stuk Middeleeuwse stadsmuur.

Bro lunchroom met speelhoek in Deventer

Bro zit vlakbij in de Grote Overstraat, want vergeet niet ook nog even bij ons langs te lopen. Bij Hoge Ramen hebben we een uitgebreide speelgoedafdeling met een speeltafel en een fietsje. Terwijl jij lekker rondkijkt op zoek naar een kinderboek, kraamcadeau, speelgoed of dameskleding en -accessoires kunnen je kinderen fijn spelen. Wij zien graag dat jong en oud zich bij ons thuis voelt.

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »