Groene en snelle bezorging door de Fietskoerier
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door de Fietskoerier
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 28 april 2021

Alles bij elkaar | Zó veel Mepal

Heb jij het al gezien? Wij hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten en onze hele winkel een nieuwe look gegeven. Wat begon in het pand met speelgoed en kleding is voortgezet in de winkelgedeelten met kado's, interieurspullen en huishoudelijke artikelen, met als klap op de vuurpijl een gloednieuwe afdeling speciaal voor Mepal.

Mepal. Sommigen denken dat het Frans is, maar het komt gewoon uit Nederland. In Lochem, dat is bij ons om de hoek, ontwerpt, produceert en verkoopt dit merk kunststof servies en containers voor voeding en drank, voor thuis en voor onderweg. Al zeventig jaar, met een scherp oog voor vernieuwing.

Mepal Cirqula bij Hoge Ramen Deventer

"Wij zijn fan van Mepal," vertelt Kristianne. "Omdat alles hier vlakbij gemaakt wordt en omdat het mooie en goede producten zijn. Met aandacht voor duurzaamheid in brede zin. Denk aan voedselveiligheid, hergebruik en het tegengaan van voedselverspilling. Het bedrijf heeft daarbij een goede serviceafdeling waar klanten onderdelen kunnen bestellen, zodat je niet gelijk alles hoeft weg te gooien áls er al eens iets stukgaat."

Mepal bij Hoge Ramen

Veel winkels hebben een kleine collectie Mepal. Bij de Hoge Ramen vind je altijd een uitgebreid aanbod van de meeste series. Bij het vernieuwen van de winkel hebben we daarom met Mepal een speciale plek hiervoor ingericht met hele grote schappen. "Er zijn speciaal kasten voor ons gemaakt om alles bij elkaar te zetten en een mooie presentatie te maken," vervolgt Kristianne enthousiast. "Je ziet nu echt goed wat wij allemaal te bieden hebben."

mepal cirqula bij hoge ramen

Gevraagd naar haar eigen favoriete Mepal-producten noemt ze de Cirqula multikommen. Multi omdat je er eten in kunt bewaren (ook in de vriezer), bereiden (in de magnetron) en serveren, en door het venster in het deksel zie je precies wat erin zit. "Restjes, maar ook verse noten bijvoorbeeld, blijven echt goed vers doordat de kommen lekvrij en luchtdicht afsluiten," weet Kristianne. "Ook handig om geurende Franse kaasjes in te bewaren."

mepal campus bij hoge ramen

De multikommen lenen zich goed om een restje soep of salade mee naar het werk te nemen, maar to go heeft Mepal nog veel meer, voor jong en oud. De Campus-serie voor kinderen bijvoorbeeld. "Kijk eens op een willekeurige basisschool - negen op de tien broodtrommels en schoolbekers zullen van Mepal zijn. En er komen steeds weer leuke nieuwe prints bij zoals nu paw patrol, spring flowers, ocean en little goose."

"Of wat dacht je van de platte broodtrommels. Ideaal voor in je laptoptas, of tussen de schoolboeken van studenten en scholieren," gaat ze verder. "Overal is goed over nagedacht. Een koffiebeker voor in de auto waarvan de drinkopening zo is ontworpen dat er geur mee komt zodat de koffie beter smaakt. Of kruidenpotjes met een watersysteem dat voorkomt dat ze verdrogen." Mepal weet altijd te verrassen.

mepal take a break bij hoge ramen

Nieuw in onze collectie zijn het Mio kinderservies voor de kleintjes die zelf willen leren eten en drinken, de rechthoekige Cirqula multikommen en de cappuccinobeker in het picknickservies Bloom. Ook zijn er nieuwe kleuren: nordic blue, pebble blue en pebble red en RVS bekers, flessen en lunchpotten in titanium en rose gold.

mepal bloom bij hoge ramen

Online vind je naast de genoemde series veel van Take a Break, Ellipse en Justwater. In de winkel vind je ook nog de Calypso afvalbakjes, de kruidenpotjes, de botervloot en eierschotel en eierlepel en bewaardozen voor thee, beschuit en crackers. En natuurlijk die mooie kasten met ons hele assortiment. Kom maar gauw eens kijken - een afspraak maken is niet meer nodig

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »