• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Foekje Fleur - bubble buddy - tropical sea

€16,95
Hallo daar! Ik ben je Bubble Buddy. Gebruik me als zeepbakje en om biologische zeep te raspen. Bubble Buddy is gemaakt van gerecycled plastic. Inclusief een biologische Werfzeep en mooie geschenkverpakking.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Foekje Fleur - bubble buddy - tropical sea

Hallo daar! Ik ben je Bubble Buddy. Ik ben weliswaar van plastic (gerecycled!) maar ik help je je gebruik van plastic te verminderen. Hoe? Op mij rasp je je blok biologische zeep. Zo hoef je geen fles na fles met vloeibare zeep meer te kopen en weg te gooien. Is dat niet cool?!

Bubble Buddy is gemaakt van gerecycled PE plastic en verkrijgbaar in acht zeepachtige kleuren. Hij is verpakt samen met een blok biologische Werfzeep in een mooie geschenkverpakking ontworpen door Rachel Sender. Zo is de Bubble Buddy dus ook een leuk geschenk voor jezelf of iemand anders die minder plastic wil gebruiken.

Bubble Buddy is ontworpen door Foekje Fleur voor Goodtogive en een deel van de opbrengst gaat naar Sea Shepherd. Sea Shepherd is een organisatie die zich inzet tegen de vervuiling van het kwetsbare ecosysteem van de zee. Om goed te gedijen hebben zeedieren behoefte aan veilige plekken om te paren en hun jongen groot te brengen, zonder vervuiling, vernietigend vistuig, plastic en ander zeeafval dat hun leefgebieden verstikt en vernietigt. Sea Shepherd bestrijdt de vervuiling en steunt ook projecten die voorkomen dat meer plastic in onze wateren terechtkomt, zoals Bubble Buddy.

  • Materiaal: gerecycled plastic
  • Kleur: tropical sea
  • Gemaakt in Nederland, in een sociale werkplaats
  • Merk: Foekje fleur

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen