Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Foekje Fleur - bubble buddy - mellow yellow

Productomschrijving

Hallo daar! Ik ben je Bubble Buddy. Ik ben weliswaar van plastic (gerecycled!) maar ik help je je gebruik van plastic te verminderen. Hoe? Op mij rasp je je blok biologische zeep. Zo hoef je geen fles na fles met vloeibare zeep meer te kopen en weg te gooien. Is dat niet cool?!

Bubble Buddy is gemaakt van gerecycled PE plastic en verkrijgbaar in acht zeepachtige kleuren. Hij is verpakt samen met een blok biologische Werfzeep in een mooie geschenkverpakking ontworpen door Rachel Sender. Zo is de Bubble Buddy dus ook een leuk geschenk voor jezelf of iemand anders die minder plastic wil gebruiken.

Bubble Buddy is ontworpen door Foekje Fleur voor Goodtogive en een deel van de opbrengst gaat naar Sea Shepherd. Sea Shepherd is een organisatie die zich inzet tegen de vervuiling van het kwetsbare ecosysteem van de zee. Om goed te gedijen hebben zeedieren behoefte aan veilige plekken om te paren en hun jongen groot te brengen, zonder vervuiling, vernietigend vistuig, plastic en ander zeeafval dat hun leefgebieden verstikt en vernietigt. Sea Shepherd bestrijdt de vervuiling en steunt ook projecten die voorkomen dat meer plastic in onze wateren terechtkomt, zoals Bubble Buddy.

  • Materiaal: gerecycled plastic
  • Kleur: mellow yellow
  • Gemaakt in Nederland, in een sociale werkplaats
  • Merk: Foekje fleur

Productspecificaties

EAN
7442149741742

Eerder bekeken

Foekje Fleur Foekje Fleur - bubble buddy - mellow yellow
Foekje FleurFoekje Fleur - bubble buddy - mellow yellow

Hallo daar! Ik ben je Bubble Buddy...

Hallo daar! Ik ben je B...

Op voorraad
€16,95
      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »