• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Foekje Fleur - bubble buddy - salmony

€16,95
Hallo daar! Ik ben je Bubble Buddy. Gebruik me als zeepbakje en om biologische zeepblokken te raspen. Bubble Buddy is gemaakt van gerecycled plastic. Inclusief een biologische Werfzeep en mooie geschenkverpakking.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Foekje Fleur - bubble buddy - salmony

Hallo daar! Ik ben je Bubble Buddy. Gebruik me om biologische zeepblokken te raspen in plaats van allerlei vloeibare zeep in plastic flessen te kopen. Begrijp me nu niet verkeerd, plastic is echt een cool, modern materiaal - op de juiste manier en op de juiste plaats gebruikt. Zoals ik, bijvoorbeeld: gerecycled plastic! Maar mensen gooien zoveel plastic weg dat het terechtkomt in onze riolering, onze rivieren en zeeën. En dat is helemaal niet cool. Samen kunnen ik en u plastic flessen in uw huis bezuinigen. Is dat niet een 'grate' start?

Bubble Buddy is gemaakt van gerecycled plastic en verkrijgbaar in 8 zeepachtige kleuren. Verpakt in deze geschenkverpakking ontworpen door Rachel Sender en een biologische zeepstang van Werfzeep, maakt hij een leuk geschenk voor jezelf of iemand anders die minder plastic wil gebruiken.

Bubble Buddy is ontworpen door Foekje Fleur voor Goodtogive en een deel van de opbrengst gaat naar Sea Shepherd. Om echt te gedijen, heeft het zeefauna nood aan veilige heiligdommen om hun jongen te voeden, te paren en groot te brengen zonder vervuiling, vernietigend vistuig, plastic en ander zeeafval dat hun leefgebieden verstikt en vernietigt. Sea Shepherd is tegen de vervuiling van dit kwetsbare ecosysteem en steunt ook projecten die voorkomen dat meer plastic in onze wateren terechtkomt, zoals Bubble Buddy.

  • Materiaal: gerecycled plastic
  • Kleur: salmony
  • Gemaakt in Nederland, in een sociale werkplaats
  • Merk: Foekje fleur

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen