• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gezinnig - tafelklets! (4+)

€14,95
Tafelklets is een kletsboek voor kleine en grote eters om aandacht te geven aan elkaar en de maaltijd. De vragen en opdrachten in Tafelklets zorgen voor vrolijkheid en verrassende gesprekken. Het enige boek dat wél aan tafel mag!
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Gezinnig - tafelklets! (4+)

Tafelklets is een kletsboek voor kleine en grote eters om aandacht te geven aan elkaar en de maaltijd. Aan de smaak van het eten kunnen wij niet veel veranderen. Aan de gezelligheid aan tafel wél. De vragen en opdrachten in Tafelklets zorgen voor vrolijkheid en verrassende gesprekken. Het enige boek dat wél aan tafel mag!

Het einde van de dag, het moment waarop iedereen samenkomt: het avondeten. Na een drukke dag op kantoor of school is het misschien niet altijd even gezellig aan tafel... Tafelklets brengt daar verandering in. Op elke pagina van het boek staan vragen en is invulruimte voor zes eters aan tafel. Ook is er ruimte voor ieders mening: Hoeveel sterren geef jij de smaak van het eten? Hoeveel pluimen geef jij de kok? Hoe lief was jij vandaag? En een aantal woorden om de dag door te nemen: Was jij vandaag beleefd, nieuwsgierig, lui, blij? Gebruik Tafelklets voor, tijdens of na het eten. De speelse inhoud laat iedereen aan tafel samen eten, kletsen, proeven, lachen en natafelen.

Onderaan elke pagina staat steeds een nieuwe opdracht. Bijvoorbeeld een cursus tafelmanieren, interview je tafelgenoten, of eet één minuut met één hand achter je rug. En er zijn volop kletsvragen. Wat ruikt niet lekker, maar smaakt wel lekker? Waar heb je vandaag heel hard over nagedacht? Hebben jullie vandaag samen meer of minder dan acht stuks fruit op? Wat had jij vandaag over willen slaan? Als uitsmijter staan achterin zes groenterapporten: geef verschillende groentes vier keer een cijfer, en kijk of je smaak verandert.

  • Auteur: Michal Janssen
  • Uitvoering: full color, harde kaft, 96 pagina’s
  • Afmetingen: 17 x 24 cm
  • Merk: Gezinnig