• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gezinnig - slaapklets! deel 3 (6+)

€14,95
Heb je deel 1 en 2 al (bijna) uit? Dan hebben we goed nieuws: inmiddels is deel 3 van de populaire Slaapklets serie verschenen.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Gezinnig - slaapklets! deel 3 (6+)

Lekker slapen is belangrijk. Voor kinderen is het prettig om de dag rustig af te bouwen met een vast ritueel. Ook voor volwassenen is het goed om de dag te verwerken voor het slapen gaan. Dit boek is een praktisch en leuk hulpmiddel om dat te doen. Slaapklets laat je kletsen over vandaag, vooruitkijken naar morgen, ontspannen en lekker slapen.

Slaapklets is een dag- en nachtboek voor kleine en grote mensen. Met behulp van vragen en opdrachtjes kunnen ouders de dag doornemen met hun kind. Hoeveel sterren geef jij vandaag? Wat was supergoed van jou? Heb je zin in morgen?

Vul voor het slapengaan een pagina van Slaapklets in. Zo kan je kind de dag rustig afbouwen en ontstaat een waardevol moment van een-op-een aandacht tussen ouder en kind.

Iedere pagina heeft een vast en een variabel deel. In het vaste deel kun je aankruisen wat je die dag hebt gedaan, of het een leuke dag was en wat je die dag goed gedaan hebt. In het variabele deel elke dag een andere opdracht. Er zijn dilemma’s, mini-massages, dobbelopdrachten, gekke vragen, tekenopdrachten, opdrachten met cijfers en letters en opdrachten waarbij je een telefoon of tablet nodig hebt.

De vormgeving is fris en vrolijk, zoals alle Kletsboeken van Gezinnig. Inmiddels is er een herdruk verschenen waarbij de cover is vernieuwd. De inhoud is niet veranderd. Op de foto zie je de oude cover.

  • Auteur: Michal Janssen
  • Uitvoering: hardcover, full colour, 112 pagina’s
  • Afmetingen: 15,5 x 21,5 cm
  • Merk: Gezinnig