Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 26 mei 2023

Maak de wereld groener met Globee van Let's Floriate

De wereld een stukje mooier maken is de wereld een stukje groener maken voor Floriate. Het bedrijf uit Lutjebroek ontwikkelde de Globee, een ronde bloempot uit twee delen van gerecycled kunststof die je op drie manieren in je interieur kunt gebruiken: staand of hangend aan de muur of in de lucht. Een mooi bedrijf en een mooi product vinden wij. Bij Hoge Ramen verkopen we de twee delen los van elkaar zodat je lekker kunt combineren.

planten mooier arrangeren

Hoe zet je planten mooier, praktischer en milieuvriendelijker neer zó dat het ook nog eens beter is voor je planten? Met dat vraagstuk liep bloemkweker en creatief ondernemer Frank uit Lutjebroek rond. Hij bedacht drie nieuwe potten om planten mooier te arrangeren. Industrieel ontwerper Robert voegde de drie prototypes samen tot één geheel: de Globee. Een ronde plantenpot die je kunt neerzetten, aan de muur kunt hangen of aan het plafond, solo of onder elkaar.

De potten worden gemaakt van gerecycled kunststof. In Nederland, dus zonder onnodige transportkilometers en bijbehorende CO2-uitstoot. Voor Floriate was dit nog niet genoeg. Zonder winstoogmerk ontwikkelt het bedrijf onderwijsprogramma GreenBee Kids om kinderen op de basisschool te leren over de natuur. Met Globees, planten, een werkboek, off- en online lessen en aanvullende content wil de GreenBee Foundation dat in 2030 minimaal 51% van de klaslokalen groen is en dat minstens zoveel kinderen weten hoe ze voor groen moeten zorgen en hoe leuk dit is.

De pot is zo ontworpen dat je de plant recht of schuin kunt arrangeren door aan de bovenkant te draaien. Met een minimum aan materiaal is optimale stevigheid gecreëerd en door de ronde vorm voelt de plant zich thuis omdat er minder vocht verdampt. En wil je op een dag je Globee wegdoen of vervangen? Gooi hem niet in de kliko, want er komen ook inleveradressen voor Globees.

Groene idealen - die hebben wij ook. Wij zijn daarom erg blij met deze nieuwe aanwinst in onze winkel. Je vindt de Globee bloempotten in de webshop uitgesplitst naar bovenkant en onderkant in tien verschillende kleuren. Olijfgroen, terra, antracietgrijs, lila, zandkleur, roze, lime en wit. Wat is jouw favoriete kleur(combinatie)?

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »