Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 3 oktober 2023

Welke wordt het? - Keuzehulp bij winterjassen

Een goede jas voor de winter is belangrijk. Hij moet warm zijn, je droog houden en uiteraard wil je mooi voor de dag komen. Bij Hoge Ramen hebben wij daarom een breed scala aan winterjassen. We helpen je graag bij het maken van je keuze.

Trendy

Met de puffer jas laat je zien dat je voor warm gaat én dat je modieus bent. Ze zijn helemaal de trend in 2023. Wij verkopen ze van Maium en dat zijn niet zomaar puffers. De unisex Puffer en Lightweight Puffer van dit Amsterdamse merk zijn: lang, waterdicht, helemaal van gerecycled materiaal en ze hebben een rits in de zijnaad waardoor je de jas op de fiets als cape kunt gebruiken. Het verschil tussen de twee? De lightweight is 15 cm langer en is afgewerkt met Bionic Finish. Warm en droog blijf je in allebei, van top tot teen, en Maium heeft er warme en waterdichte handschoenen bij.

Bionic Finish is een afwerking van regenkleding die zacht aanvoelt, soepel valt en 100% vrij is van flourkoolstoffen.
 

Nog een pufferjas in onze collectie is van Seasalt: de Holywell Bay. Deze heeft een ruime pasvorm maar is minder volumineus dan die van Maium en heeft een afneembare capuchon. Verder is hij wind- en waterdicht en ademend. Hij valt over de knie en is ook gemaakt van gerecycled materiaal.

Sportief

Ga je voor een sportieve look dan zit je goed bij Danefae - Deens design en een vast onderdeel in ons assortiment. Dit seizoen vind je bij Hoge Ramen de Danemargrethe (een lange, elegante, wind- en waterdichte winterjas met Bionic Finish), de Danenora (een stoere parka, waterafstotend en winddicht, met een Thermolite voering), de Danebornholm (een gewatteerde A-lijn regenjas voor het voor- en najaar, ook met Bionic Finish), de Danesandur (een lange waterafstotende A-lijn winterjas die tot ruim over de knie valt, ook met Thermolite voering) en de Danelisbeth (een stoere parka met Thermolite voering, die waterafstotend en winddicht is). Danefae heeft heerlijke wanten met teddy voering en Bionic Finish erbij. Even waterafstotend en winddicht als de jassen en ze kleuren er mooi bij.

Thermolite van Danefae is een synthetische thermische voering die tegelijk compact én warm is en makkelijk te onderhouden.

Klassiek sportief

Nog een parka-model vind je bij Seasalt: de Plant Hunter. Deze jas is gemaakt van de innovatieve, zachte, katoenrijke Tin Cloth-stof. Net bij de Janelle jas, die volledig van gerecycled nylon is, is de bovenste helft van de jas gevoerd met fleece en de onderste helft is doorgestikt. De Plant Hunter is halflang en heeft een met fleece gevoerde capuchon, de Janelle reikt tot op de knie en heeft een afneembare capuchon. Beide modellen zijn wind- en waterproof en ademend. Het zijn soepele, niet te dikke jassen die toch heel behaaglijk zijn in weer en wind. Ook als het koud is.

Tin Cloth staat bij Seasalt voor biologisch katoenen canvas, chambray en ripstop-katoen met een hi-tech PFC-vrije waterdichtheidsbehandeling.
 

Elegant

Voor mensen die minder met de weersomstandigheden bezig zijn en puur gaan voor elegantie hebben we tot slot de lange mantels van King Louie. Ze hebben een enkele of dubbele rij knopen en zijn er in effen kleuren, geruit of met een bouclé reliëf. En bij deze jassen hebben we ook diverse mooie sjaals en handschoenen.

Keus genoeg voor de komende winter, dus kom gauw langs om te passen.

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »