• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Oli & Carol - bijtspeeltje - sinaasappel

€16,50
Bijtspeeltje voor een baby en badspeeltje voor een peuter. Clementino de sinaasappel is leuk voor kleintjes die tandjes krijgen en met hun mond ook de wereld verkennen. Het speelgoed is van natuurlijk rubber en beschilderd met plantaardig pigment.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Oli & Carol - bijtspeeltje - sinaasappel

Bijtspeeltje voor een blije baby en badspeeltje voor een blije peuter. Clementino de sinaasappel is leuk voor kleintjes die tandjes krijgen én kinderen die nog met hun mond ook de wereld aan het verkennen zijn. Het speelgoed is van natuurlijk rubber, beschilderd met plantaardige pigmenten en gecertificeerd veilig.

Het speeltje is zacht en makkelijk vast te houden en voelt ook prettig aan op het jonge tandvlees. Met een sinaasappel in de hand en in de mond leert je kind alvast een beetje 'groente en fruit' eten. Dat is mooi meegenomen.

Het speeltje is hygiënisch - het is zo gemaakt dat er geen gaten in zitten waar bacteriën en schimmels in kunnen zitten. De sinaasappel wordt gebruikt als bijtring, als badspeelgoed en voor de sier in de kinderkamer. Het speelgoed is milieuvriendelijk gemaakt en biologisch afbreekbaar. Doordat het handgemaakt is, kunnen er kleine variaties in kleur en vorm zijn.

  • Afmetingen: 8,3 x 8,3 x 1,2 cm.
  • Materiaal: 100% natuurlijk rubber en natuurlijke voedingskleurstoffen, volledig vrij van PVC, BPA, ftalaten en nitrosaminen, de veiligheid is gecertificeerd door Bureau Veritas
  • Onderhoud: schoonvegen met een sopje en een vochtige doek, niet steriliseren, bewaren op een droge plaats, luchtdroging tussen gebruik wordt aanbevolen, bij blootstelling aan langdurig zon- of kunstlicht kunnen de kleuren vervagen
  • Herkomst: De producten zijn ontworpen in Barcelona en worden met de hand gemaakt in Marokko.
  • Merk: Oli & Carol