Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Ecoffee cup - herbruikbare beker (350 ml) - dotonburi

7% sale
Productomschrijving

De beker is gemaakt van PLA en silicone (BPA-, BPS- en melaminevrij, voedselveilig volgens EU-richtlijnen (EC) No. 10/2011).
PLA is biobased en biologisch afbreekbaar. Het wordt gemaakt van plantaardig materiaal en valt uiteen in natuurlijke, niet-giftige stoffen. Dit gebeurt in industriële compostinstallaties. Als huishoudelijk afval hoort PLA niet bij het GFT of bij het plastic/PMD en ook niet op de composthoop, maar bij het restafval. Bij verbranding levert het groene stroom op.
Silicone geleid warmte slecht en is perfect voor de band om de beker vast te houden zonder je vingers te branden en voor het deksel om de beker af te sluiten en het drankje tot 40 minuten op temperatuur te houden.

De herbruikbare beker met deksel is voor drankjes van -20 tot 100 °C. Hij kan in de vaatwasser (liefst bovenin) en in de magnetron (tot 800 W/40 sec.).
Tip: Reinig de beker goed voor gebruik en vermijd langdurige bodempjes koffie of thee om verkleuringen te voorkomen. De beker heeft geen plastic bijsmaak en zal ook geen smaak aannemen. Let op: silicone kan wel geurtjes opnemen van plastic, RVS en geparfumeerde afwasmiddelen. Houdt het hierbij uit de buurt. Geurtjes verwijder je met een pasta van baksoda.
En let op: De bekers zijn van hard materiaal dat kan breken. Ook een plotselinge sterke temperatuurwisseling kan schade veroorzaken. Behandel de beker met aandacht.

De bekers van Ecoffee Cup zijn recyclebaar en ontworpen om lang mee te gaan. Het Britse bedrijf is opgericht om het gebruik van wegwerpbekers tegen te gaan. Op hun website lees je alles over de bekers, de productie en het optimale gebruik ervan. Er is zelfs de mogelijkheid om onderdelen te vervangen en kapotte bekers gratis in te leveren zodat materialen kunnen worden hergebruikt. Kijk op www.ecoffeecup.com/faq voor alle informatie.

  • Afmetingen: 10,5 cm hoog, 6 tot 8,5 cm diameter
  • Inhoud: 350 ml
  • Gewicht: 142 g
  • Materiaal: 100% PLA (zonder melamine, zonder BPA, EU compliant) en silicone
  • Gebruik: kan in de vaatwasser, kan in de magnetron (maximaal 40 sec. en max 800 W)
  • Merk: Ecoffee Cup

Productspecificaties

SKU
812006
EAN
5060136007408

Eerder bekeken

Ecoffee cup Ecoffee cup - herbruikbare beker (350 ml) - dotonburi
Ecoffee cupEcoffee cup - herbruikbare beker (350 ml) - dotonburi

Onderweg, op kantoor of op school ...

Onderweg, op kantoor of...

Op voorraad
€13,95€13,00
      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »