Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Door Tryntsje, 28 november 2023

Eerste hulp bij kerstpakketten

Zoek jij een persoonlijk en origineel kerstpakket? In onze winkel vol bijzondere cadeaus kunnen wij jou vast en zeker helpen. Wil je zelf iets uitzoeken? Dat kan. Dan pakken wij het mooi voor je in. Maar als je ons jouw aantal, budget en thema geeft dan kunnen wij ook een mooi pakket voor je maken. Dat is wel zo makkelijk en wij doen het graag.

mooie merken

Mooie merken voor in een kerstpakket zijn bijvoorbeeld Räder, Mijn Stijl of Piet Design. Maar je kunt ook denken aan een thema. Een relaxpakket (met een lekkere body bar, een pakje thee en wat massage), een smakelijk pakket (met pasta, kruiden of olie en een grappige keukentool) of een pakket in winterse sferen (met een paar sokken en een paar voor een dakloze, een voederhuisje of -schaal en een warm lichtje voor in huis). Bedenk het maar.

fijn cadeau

Wat voor jaar hebben jullie achter de rug? Wat staat jullie het komende jaar te wachten? Wij helpen graag om er een fijn cadeau omheen te maken. Snuffel alvast eens rond in de webshop, kom naar onze winkel in Deventer of bel of mail ons op [email protected] of +31 570 611438. Wij helpen je graag.

Laat een berichtje achter.

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »