• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Way to play x Candylab - flexibele autobaan - speedway

€60,00
Speciale editie van de supersterke, weerbestendige autobaan. In deze set vind je 12 wegdelen en 2 autootjes van het Amerikaanse merk Candylab. Een echt Speedway, dus riemen vast!
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Way to play x Candylab - flexibele autobaan - speedway

Speciale editie van de geliefde, supersterke, weerbestendige autobaan. In deze set vind je 12 wegdelen en 2 autootjes van het Amerikaanse merk Candylab. Een echt Speedway, dus riemen vast! Wie wint de race, de rode of blauwe auto?

  • 12 Waytoplay baandelen (8 x race bochten, 3 x start racebaan, 1 x finish) aan beide zijden bedrukt
  • 2 Candylab auto's (rode en blauwe raceauto)
  • Kan op vrijwel elk oppervlakte worden gebruikt, binnen en buiten
  • Makkelijk te verbinden delen
  • Moedigt creatief spel aan
  • Combineert perfect met ander speelgoed

Waytoplay is speelgoed van origineel Dutch Design. Het bestaat uit sets van makkelijk te koppelen baandelen; rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. Door de rubberen structuur kun je er altijd en overal mee spelen. Binnen, maar ook buiten! Het strand, dat hoogpolige tapijt of die hobbelige weg: any way is een waytoplay. Eindeloos aan te vullen en€¦ helemaal zelf in te vullen. Ieder kind is koning van zijn eigen unieke weg en kiest zelf de 'waytoplay'.

Waytoplay baandelen zijn gemaakt van 100% kindveilig -en vriendelijk, duurzaam, hygiënisch rubbermateriaal en voldoen aan de hoogste Europese EN-71 norm voor speelgoed. Alle grondstoffen die nodig zijn voor het produceren van waytoplay vinden hun oorsprong in Duitsland. Alles komt dus van dichtbij en is volledig betrouwbaar, gecertificeerd en geregistreerd.