• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Way to play - flexibele autobaan uitbreidingsset - start & finish

1 / 2
€9,95
Verander je flexible autobaan in een stratencircuit met deze nieuw ontworpen start & finish.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Way to play - flexibele autobaan uitbreidingsset - start & finish

Met de Start en Finish ontstaat een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden. Wees als onze held Max; pak de pole position en scheur als eerste naar de finish. Of maak een mooie parade met je speelgoeddieren en kijk wie als eerste over de streep gaat of natuurlijk alles wat je zelf bedenkt.  

De set bevat 2 rechte baandelen, aan de ene kant bedrukt met start/finish aan de andere kant met een standaard onderbroken streep.

Waytoplay is speelgoed van origineel Dutch Design. Het bestaat uit sets van makkelijk te koppelen baandelen; rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. Door de rubberen structuur kun je er altijd en overal mee spelen. Binnen, maar ook buiten! Het strand, dat hoogpolige tapijt of die hobbelige weg: any way is een waytoplay. Eindeloos aan te vullen en€¦ helemaal zelf in te vullen. Ieder kind is koning van zijn eigen unieke weg en kiest zelf de 'waytoplay'.

Waytoplay baandelen zijn gemaakt van 100% kindveilig -en vriendelijk, duurzaam, hygi«nisch rubbermateriaal en voldoen aan de hoogste Europese EN-71 norm voor speelgoed. Alle grondstoffen die nodig zijn voor het produceren van waytoplay vinden hun oorsprong in Duitsland. Alles komt dus van dichtbij en is volledig betrouwbaar, gecertificeerd en geregistreerd.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen