Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer
DE WINKEL
0
0
Groene en snelle bezorging door o.a. Fietskoerier en GLS.
Wij maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal
Bekijk de producten live in onze winkel in Deventer

Sticky Tales - muursticker - mark de muis

Productomschrijving

De kracht van verhalen is dat het mensen met elkaar verbindt. Dat hebben ze bij Sticky Tales goed begrepen. Deze muursticker van Mark de muis is een mooi plaatje voor aan de muur en in de online verhalen die je erbij krijgt, komt het muisje op een driewieler tot leven.

De dieren hebben allemaal hun eigen verhaal. Mark de muis beleeft allerlei avonturen op zijn driewieler, maar zijn eerste schoolreisje vindt hij spannend.

De verhaaltjes bij de stickers bevatten allerlei vragen die je kind helpen om over dagelijkse dingen te praten. Ze zorgen echt voor mooie momenten samen. Daarnaast vult de muursticker een kinderkamer met fantasie, want naast de verhalen gaat je kind er vast ook zelf avonturen bij verzinnen.

De muurstickers hebben een matte uitstraling en zijn in Nederland gemaakt van zo duurzaam mogelijke materialen. Je plakt ze eenvoudig zelf op een glad oppervlak. De verhaaltjes ontvang je per mail en zijn makkelijk vanaf je telefoon voor te lezen. Waar je ook bent. De vragen zijn voor kinderen tussen 4 en 8 jaar, maar de verhaaltjes zijn eerder ook al leuk natuurlijk.

  • Afmetingen:
  • Materiaal: milieuvriendelijk materiaal zonder pvc of schadelijke weekmakers, bedrukt met Eco-Solvent inkt
  • Leeftijd: 4 tot 8 jaar
  • Merk: Sticky Tales

Eerder bekeken

Sticky Tales Sticky Tales - muursticker - mark de muis
Sticky TalesSticky Tales - muursticker - mark de muis

De kracht van verhalen is dat het ...

De kracht van verhalen ...

Op voorraad
€16,95
      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »