• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Seedbom - wilderbom

1 / 2
€4,95
De Wilderbom Seed Bomb bevat een mix van kleurige bloemzaden geïnspireerd op botanische illustraties. Fleur onbeminde plekken buitenshuis op met deze bloemenmix. De zaadbom bevat gemengd zaad van duizendblad, korenbloemen, iberis en andere bloemen.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Seedbom - wilderbom

De Wilderbom Seed Bomb bevat een mix van kleurige bloemzaden geïnspireerd op botanische illustraties. Fleur onbeminde plekken buitenshuis op met deze bloemenmix. De zaadbom bevat gemengd zaad van duizendblad, korenbloemen, iberis en andere zachtgekleurde bloemen.

Trek aan de pin en werp de zaadbom in een gebiedje dat mag worden opgefleurd. Seedboms doen het het best op kale grond, met natuurlijk licht en ze moeten tijdens het groeien vochtig worden gehouden. Volledige instructies staan aan de binnenkant van de Seedbom-wikkel.

Seedboms zijn biologisch afbreekbaar, alleen planten blijven achter. Zie hieronder voor meer informatie over 'Hoe ze werken'.

  • Gewicht: 25 g
  • Grootte: 6 cm diameter, 8 cm hoog
  • Gebruik: binnen 1 jaar na aankoop voor het beste resultaat
  • Merk: Kabloom Seedbom

Hoe seedboms werken

Schudt - Shake it
De eerste stap in gebruik is om de bom te schudden zodat de zaden en overige bestanddelen in de zaadbom goed gemengd worden voor het beste resultaat.

Activeer - Soak it
Activeer je zaadbom door eerst het dopje te verwijderen met behulp van de "pull" sticker en deze vervolgens met (kraan)water te vullen totdat de Seedbom volledig doordrenkt is.

Gooi - Throw it
Gooi of leg je zaadbom neer op een verlaten en verwaarloosd stuk grond. Gewoon een mooi plekje geven in je tuin, in een bloembak of op je balkon kan natuurlijk ook.
Let op: Voor het beste resultaat de zaadbom NIET ingraven, neerleggen is voldoende.

Groei - Grow it
De zaadbom is (buiten) te gebruiken van maart t/m mei.
Bij gebruik in de maanden augustus t/m oktober komen de zaden het volgend jaar tot bloei.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen