• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Plan Toys - snijset - groente

1 / 1
€19,95
Speciaal voor de kindjes die graag mee willen helpen in de keuken. De groente is voorzien van klittenband en kan zo elke keer weer doormidden gesneden worden. Inhoud: Snijplank, houten mesje, tomaat, champignon, sjalotje, paprika en komkommer.
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Plan Toys - snijset - groente

Speciaal voor de kindjes die graag mee willen helpen in de keuken. De groente is voorzien van klittenband en kan zo elke keer weer doormidden gesneden worden. 
Inhoud: Snijplank, houten mesje, tomaat, champignon, sjalotje, paprika en komkommer.
Stimuleert de sociale vaardigheden, verbeelding en communicatie. 

  • Leeftijd: 18 maanden
  • Afmetingen snijplank: 19 x 13,5 x 3,1 cm. 
  • Materiaal: Hout van rubberbomen die geen latex meer produceren & Planwood (Samengeperst afvalhout) 
  • Merk: Plan Toys

Het speelgoed wordt gemaakt van rubber bomen (van eigen plantage) die geen latex meer produceren. Het afvalhout wordt vermalen tot zaagsel, gekleurd en onder hoge druk samengeperst. Hiervan wordt Planwood gemaakt. Planwood is sterk, makkelijk schoon te maken en in iedere vorm te persen. Voor het kleuren en verlijmen wordt natuurlijk materiaal gebruikt. Veilig voor kind en milieu. Het restafval wordt verbrand en omgezet in elektriciteit voor de fabriek en dorpen rondom de fabriek. De hele boom wordt dus gebruikt. Voor elke gekapte boom, wordt een nieuwe geplant. Dit alles onder goede, veilige en gezonde werkomstandigheden in Trang, Thailand.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen