• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Plan Toys - keukentje

1 / 2
€69,95
Prachtig vormgegeven keukentje. Draai aan de knoppen voor de juiste temperatuur van de oven of het fornuis. Dit kleine keukentje is makkelijk te verplaatsen of op de bergen. Inclusief pan, koekepan en spatel.
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Plan Toys - keukentje

Prachtig vormgegeven keukentje. Draai aan de knoppen voor de juiste temperatuur van de oven of het fornuis. Dit kleine keukentje is makkelijk te verplaatsen of op de bergen. Inclusief pan, koekepan en spatel. Stimuleert de verbeelding, creativiteit en communicatie. 

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Afmetingen: 30,4 x 17,9 x 28,7 cm. 
Materiaal: Hout van rubberbomen waar geen latex meer uit komt, planwood (samengeperst afvalhout)
Merk: Plan Toys

Het speelgoed wordt gemaakt van rubber bomen (van eigen plantage) die geen latex meer produceren. Het afvalhout wordt vermalen tot zaagsel, gekleurd en onder hoge druk samengeperst. Hiervan wordt Planwood gemaakt. Planwood is sterk, makkelijk schoon te maken en in iedere vorm te persen. Voor het kleuren en verlijmen wordt natuurlijk materiaal gebruikt. Veilig voor kind en milieu. Het restafval wordt verbrand en omgezet in elektriciteit voor de fabriek en dorpen rondom de fabriek. De hele boom wordt dus gebruikt. Voor elke gekapte boom, wordt een nieuwe geplant. Dit alles onder goede, veilige en gezonde werkomstandigheden in Trang, Thailand.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen