• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Plan Toys - dierenarts set

1 / 2
€29,95
Is jouw (klein)kind ook zo gek op dieren en wil het later misschien wel dierenarts worden? Dan is deze houten dierenartsset een mooi begin om te oefenen op alle knuffeldieren.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Plan Toys - dierenarts set

Is jouw (klein)kind ook zo gek op dieren en wil het later misschien wel dierenarts worden? Dan is deze houten dierenartset een mooi begin om te oefenen op alle knuffeldieren.

Lief setje met: stethoscoop, thermometer, spuit, medicijnflesje, verband, röntgenfoto's en een kraag tegen het krabben.

  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Materiaal: duurzaam geperst rubberboomhout, textiel
  • Afmetingen: 23 x 19 x 7,5 cm
  • Gewicht: 200 g
  • Merk: Plan Toys

Leuk om te weten
Het speelgoed van Plan Toys wordt gemaakt van rubberbomen (van eigen plantage) die geen latex meer produceren. Het afvalhout wordt vermalen tot zaagsel, gekleurd en onder hoge druk samengeperst. Hiervan wordt Planwood gemaakt. Dit is sterk, makkelijk schoon te maken en in iedere vorm te persen. Voor het kleuren en verlijmen wordt natuurlijk materiaal gebruikt. Veilig voor kind en milieu. Het restafval wordt verbrand en omgezet in elektriciteit voor de fabriek en dorpen rondom de fabriek. De hele boom wordt dus gebruikt. Voor elke gekapte boom, wordt een nieuwe geplant. Dit alles onder goede, veilige en gezonde werkomstandigheden in Trang, Thailand.