• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pepe heykoop - vaas cover - jungle leaves

1 / 2
€19,95
Maak van je lege wijnfles een mooie vaas met deze papieren cover. De vaas is een leuk cadeau voor mee op reis of door de brievenbus, en bij aankoop steun je ook nog een goed doel.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Pepe heykoop - vaas cover - jungle leaves

Maak van je lege wijnfles een mooie vaas met deze papieren cover. De vaas is een leuk cadeau voor mee op reis of door de brievenbus (of voor jezelf natuurlijk), en bij aankoop steun je ook nog eens een goed doel.

Designer Pepe Heykoop heeft de covers speciaal ontworpen voor Tiny Miracles. Deze stichting zet zich in voor een gemeenschap van ongeveer 700 mensen in het red light district van Mumbai in India. Het doel is om de vrouwen daar duurzaam zelfvoorzienend te maken. De werknemers krijgen een redelijk salaris en de stichting maakt de gemeenschap onafhankelijk door te zorgen voor goed onderwijs, medische zorg en meer zelfbewustzijn. Momenteel zijn er al 100 vrouwen aan het werk om met eenvoudige technieken prachtige producten te maken.

Bij de Hoge Ramen zijn we trots op onze collectie papieren vazen. Naast dit mooie ontwerp hebben we nog veel meer ontwerpen in klein en groot formaat. Niet alle producten staan in de webwinkel. Zoek je iets speciaals? Bel ons dan gerust. We helpen je graag.

  • Afmetingen: 24 x 14 x 42 cm
  • Materiaal: dik, geometrisch gerild papier
  • Maatverpakking: 29 x 22 x 1 cm
  • Gewicht: 60 gram
  • Merk: Pepe heykoop