• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Painted amsterdam - sokken - avercamp

€14,95
Dit paar sokken is geïnspireerd op ‘Schaatsenrijden in een dorp’, een schilderij uit 1610 van de Nederlandse schilder Hendrick Avercamp. Painted Amsterdam verwerkte het schilderij tot een naadloze print rondom de voet. Mooi. Ook als kadootje.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Painted amsterdam - sokken - avercamp

Dit paar sokken is geïnspireerd op ‘Schaatsenrijden in een dorp’, een schilderij uit 1610 van de Nederlandse schilder Hendrick Avercamp.

Voor Avercamp was schilderen meer dan een beroep: stom vanaf zijn geboorte (maar gelukkig geboren in een familie met aanzien), was het zijn belangrijkste hulpmiddel om zich uit te drukken en verbinding met zijn omgeving te hebben. Dit verklaart waarom de schilderijen van Avercamp erg verhalend zijn en vol subtiele anekdotes zitten, waardoor hij al in zijn eigen tijd een zeer populaire schilder was.

In dit schilderij zien we een heleboel mensen die zich bezighouden met allerlei soorten winterplezier, toen een seizoen dat bijna een half jaar duurde met veel sneeuw en ijs en tegenwoordig zelfs wordt bestempeld als de Kleine IJstijd.

De bedrukking is een digitale naadloze 360 graden print. Met dank aan Rijksstudio voor een afbeelding van het origineel van het schilderij.

  • Maat: one size (voor de maten 37-42)
  • Materiaal: 75% bamboe, 22% polyester, 3% elastaan
  • Wassen: binnenstebuiten wassen op 30 graden, zonder bleek, kan niet in de droger
  • Verpakking: giftbox met achtergrondverhaal, 10 x 20 x 1,7 cm
  • Merk: Painted Amsterdam