• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Naaais - blusdeken - eucalyptus

€39,95
Eindelijk een blusdeken die gezien mag worden en zelfs een echte eye-catcher is in de keuken, hal of caravan. In de hoes met afbeelding van Eucalyptus blad zit een grote blusdeken van 120 x 180 cm.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Naaais - blusdeken - eucalyptus

Blusdeken in design hoes

Bij brand wil je een blusdeken zo snel mogelijk bij de hand hebben. Ze zijn dan wel veilig, maar niet bepaald mooi en belanden daarom vaak verstopt in een (keuken)kastje. Naaais maakt daarom blusdekens in een stijlvolle hoes. Je blusdeken mag gezien worden en wordt zelfs een echte eye-catcher in de keuken, hal of caravan. In die mooie hoes zit een grote blusdeken van 120 x 180 cm. Geschikt voor kleine brandjes in en om huis, maar ook om een persoon in te wikkelen wanneer de kleding vlam heeft gevat. 

Aan de achterkant van de hoes vind je duidelijke instructies in beeld en woord. 

Levenslange garantie

Hopelijk is het niet nodig, maar wanneer je de blusdeken hebt gebruikt kan je hem terugsturen naar Naaais. Zij zullen kosteloos een nieuw exemplaar opsturen. Dit geldt alleen wanneer je de blusdeken binnen twee maanden na aankoop hebt geregistreerd en de deken hebt gebruikt zoals uitgelegd in de gebruiksaanwijzing. Kijk hier voor de actuele voorwaarden. 

  • Afmetingen in verpakking: 26 x 16,5 x ± 4 cm.
  • Afmetingen uitgevouwen: 120 x 180 cm.
  • Materiaal: glasvezeldoek
  • Voldoet aan de BS-EN 1869:2019 norm