• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lexon - flip+ rcc wekker - pink

1 / 2
€39,95
De Lexon wekker zet je letterlijk in een handomdraai aan of uit. Hij heeft RCC-technologie waarmee de klok zendergestuurd steeds op de juiste tijd staat, waar je ook bent. Altijd bij de tijd dus.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Lexon - flip+ rcc wekker - pink

De Lexon wekker zet je letterlijk in een handomdraai aan of uit. Hij heeft RCC-technologie waarmee de klok zendergestuurd steeds op de juiste tijd staat, waar je ook bent. Stel je de tijd liever zelf in - dat kan ook. De RCC-functie kan aan en uit.

De wekker zet je eenvoudig met de + en - knopjes aan de achterkant. Je zet de wekker aan door de ON-kant naar boven te draaien. Naast de actuele tijd zie je onderin de tijd wanneer het alarm af zal gaan.

Als 's morgens je wekker gaat hoef je hem alleen maar om te draaien, zodat de OFF-kant zichtbaar is. Wil je nog even blijven liggen? Druk op ON en je kan nog 5 minuten snoozen. Zo simpel is het!

Wil je 's nachts weten hoe laat het is? Wanneer je de bovenkant aanraakt wordt het scherm verlicht. De wekker heeft een slot functie waardoor de wekker makkelijk mee kan in de koffer en niet ongewild afgaat.

  • Afmeting: 10,4 x 3 x 6,6 cm
  • Knoppen: SET, HR+, HR-, MIN+, MIN-, SNOOZE/LIGHT, LIGHT
  • Functies: tijd, wekfunctie, sluimeren, 12/24-uur, LED-achtergrondverlichting
  • Inclusief: Batterijen 2 x AAA
  • Merk: Lexon