• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jurianne Matter - advent tree

€29,95
Advent is een tijd van verstilling en verwachting. Zet de houten boom in elkaar en maak er vanaf 1 december een ritueel van om er dagelijks iets aan toe tevoegen. Zoek een papieren ornament uit: het schaatsje, de berg, of het hart van gemberkoek?
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Jurianne Matter - advent tree

Advent is een tijd van verstilling en verwachting. Zet de boom in elkaar en maak er vanaf 1 december een ritueel van om er dagelijks iets aan toe tevoegen. Zoek een ornamentje uit: het schaatsje, de berg, of het hart van gemberkoek? Met 24 ornamenten hangt met Kerst de boom vol en op eerste kerstdag mag de ster op de top.

Heb je minder geduld? Zet de boom dan in elkaar en hang alles er in één keer in, met ster. Kan ook natuurlijk. Deze adventsboom is bedoeld als jaarlijkse traditie. Het ontwerp is tijdloos en je bergt hem op in een speciale doos. De verpakking is plat, dus deze adventsboom is ook een ideaal brievenbuskadootje.

Alles wat je nodig hebt zit in de verpakking. Je hebt geen schaar, lijm of ander gereedschap nodig.

  • Inhoud: 1 boom bestaande uit een stam en een voet/houder en 12 ‘takken', en 24 voorgestanste ornamentjes en een ster voor in de top
  • Afmetingen van de boom: 33 cm hoog, 7 tot 18,5 cm takken
  • Materiaal: dik papier, hout
  • Merk: Jurianne Matter