• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gezinnig - weekplanner notitieblok

€9,95
Een planner of weekagenda is een must om overzicht te houden in een druk gezinsleven. Speeldates, studiedagen, kinderfeestjes, bijeenkomsten op school, zwemles, eten bij de buren. Het notitieblok van Gezinnig biedt overzicht én het bevordert teamwork in j
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Gezinnig - weekplanner notitieblok

Een gezinsplanner of weekagenda is een must om overzicht te houden in een druk gezinsleven. Speeldates, studiedagen, kinderfeestjes, bijeenkomsten op school, zwemles, eten bij de buren. Het nieuwe notitieblok van Gezinnig biedt overzicht over afspraken en activiteiten én het bevordert teamwork in je gezin.

Je kunt elke pagina op verschillende manieren gebruiken en de weekplanner is multifunctioneel.

 1. Gezinsplanner/weekagenda
  Wat moeten jullie deze week doen en niet vergeten? Wanneer is de sporttraining, de tandartsafspraak of het verjaardagspartijtje? Noteer aan de linkerkant de namen van alle gezinsleden en noteer per dag de activiteiten.
 2. Klusjesschema
  Gebruik de weekplanner om klusjes te verdelen. Noteer aan de linkerkant de taken (zoals koken, tafel afruimen en huisdier eten geven) en vul per dag de namen in. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.
 3. Opvoedhulp
  Hier gebruik je de weekplanner om de zelfstandigheid te bevorderen. Van brood smeren en piano oefenen tot huiswerk maken en de tafels of toetsen leren. Noteer bovenaan de naam van je kind en in de linker kolom de activiteiten. Plan in wanneer iets moet gebeuren en zet een kruis of plak een sticker als het gelukt is.

Onder alle dagen van de week is ruimte om de datum te noteren of wat je die dag gaat eten. Onderaan is een vak om dingen te noteren die je wilt onthouden of wilt doen, maar die nog niet echt in te plannen zijn. Van die klusjes en ideeën die je ergens die week wilt doen, zoals het kopen van een kaart, loodgieter bellen, paspoort vernieuwen, die eetafspraak maken met vrienden of een cadeautje kopen. Nog twee tips: Geef de weekplanner een vaste plek in huis én plan ook vrije tijd met elkaar in.

Samen met Michal Janssen, de schrijfster van de kletsboeken van Gezinnig, is er bovendien een ‘snufje klets’ aan de weekplanner toegevoegd. Onderaan elke dag kun je die dag evalueren met een eenvoudige keuzevraag: Wat past het beste bij vandaag? Druk of rustig. Zonnig of grijs. Blij of boos. Dromen of praten. Over het waarom kun je dan weer lekker kletsen met je gezinsleden.

 • Uitvoering: 52 identieke pagina’s, ongedateerd en gelijmd op stevig wit karton
 • Formaat: 30 x 21 cm
 • Merk: Gezinnig